Overname Wegereef Daktechniek door Van der Weide Dakwerken

Wegereef Daktechniek is overgenomen door Van der Weide Dakwerken uit Enschede. Na 23 jaar met veel plezier en toewijding zijn bedrijf te hebben gerund wil Erik Wegereef een stapje terug gaan doen. Per 1 januari 2020 treedt hij in dienst bij Van der Weide Dakwerken. De naam Wegereef Daktechniek blijft bestaan als onderdeel van Van der Weide Dakwerken.

Erik Wegereef en Gerrit van der Weide (eigenaar Van der Weide Dakwerken) hebben samen ruim 50 jaar ervaring met alle soorten dakbedekkingssystemen, door hun krachten te bundelen vertrouwen zij erop dit samen tot een nog groter succes te maken. Erik blijft de komende jaren voor 24 uur per week in dienst van Van der Weide Dakwerken en hoopt Gerrit zoveel mogelijk te kunnen ondersteunen en wegwijs te maken in de Hof.

Gerelateerde berichten

  • De eerste waterstofauto in de regio staat in Goor…13 mei 2020 De eerste waterstofauto in de regio staat in Goor… Het is volgens Harry Klumpers van Klumpers Autoservice dé auto van de toekomst en daarom zet hij er vol op in. Inmiddels heeft hij de eerste auto's die rijden op waterstof in deze regio […]
  • Oud-Goorse opent Utrechts atelier in verzwaringsdekens4 maart 2020 Oud-Goorse opent Utrechts atelier in verzwaringsdekens De oud-Goorse Romy Aikema opent komende week in het Utrechtse Leidsche Rijn een atelier waar ze verzwaringsdekens maakt. Het begon als een noodzakelijke oplossing voor haar gehandicapte […]
  • Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross3 maart 2020 Zaterdag weer hardlopen tijdens Bovenbergcross Hardloopliefhebbers kunnen hun hart komende zaterdag ophalen. De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert dan weer de Bovenbergcross. Volwassen lopers kunnen er kiezen tussen de […]
  • Goorse Hofmarkt definitief dicht18 februari 2016 Goorse Hofmarkt definitief dicht De Goorse Hofmarkt gaat definitief dicht. De kringloopwinkel in het bedrijfspand aan De Wijnkamp opende eind november 2014 de deuren en werd gerund door Arco Bommer. Die heeft aangegeven […]
  • Gemeente verleent ondernemers uitstel belastingen27 maart 2020 Gemeente verleent ondernemers uitstel belastingen Ondernemers in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente krijgen in verband met de inkomstenderving ten gevolge van de Coronacrisis, uitstel van betaling van de gemeentelijke […]