Overname Wegereef Daktechniek door Van der Weide Dakwerken

Wegereef Daktechniek is overgenomen door Van der Weide Dakwerken uit Enschede. Na 23 jaar met veel plezier en toewijding zijn bedrijf te hebben gerund wil Erik Wegereef een stapje terug gaan doen. Per 1 januari 2020 treedt hij in dienst bij Van der Weide Dakwerken. De naam Wegereef Daktechniek blijft bestaan als onderdeel van Van der Weide Dakwerken.

Erik Wegereef en Gerrit van der Weide (eigenaar Van der Weide Dakwerken) hebben samen ruim 50 jaar ervaring met alle soorten dakbedekkingssystemen, door hun krachten te bundelen vertrouwen zij erop dit samen tot een nog groter succes te maken. Erik blijft de komende jaren voor 24 uur per week in dienst van Van der Weide Dakwerken en hoopt Gerrit zoveel mogelijk te kunnen ondersteunen en wegwijs te maken in de Hof.

Gerelateerde berichten

  • Goorse Hofmarkt definitief dicht18 februari 2016 Goorse Hofmarkt definitief dicht De Goorse Hofmarkt gaat definitief dicht. De kringloopwinkel in het bedrijfspand aan De Wijnkamp opende eind november 2014 de deuren en werd gerund door Arco Bommer. Die heeft aangegeven […]
  • Meer banen door nieuw ondernemersplatform23 september 2016 Meer banen door nieuw ondernemersplatform Deze week is de aftrap van het nieuwe ondernemersnetwerk Hofwerkt. Dit initiatief van de gemeente Hof van Twente in samenwerking met Goor Collectief en de andere ondernemersverenigingen in […]
  • KLM-topman nieuwe directeur OAD4 juni 2015 KLM-topman nieuwe directeur OAD De Goorse reisoperator OAD heeft in Bastiaan Hoogendoorn de nieuwe algemeen directeur gevonden. Hoogendoorn komt van luchtvaartmaatschappij KLM waar hij marketingdirecteur was. De directie […]
  • Gorenaar wil meer leerling-bouwvakkers29 augustus 2014 Gorenaar wil meer leerling-bouwvakkers Lucas Haafkes is niet tevreden over het aantal leerling-bouwvakkers dat wordt ingezet bij aannemers in Overijssel. Dat heeft de Gorenaar, die voorzitter is van brancheorganisatie Bouwend […]
  • Dierenspeciaalzaak Van der Veen stopt na vijftig jaar20 juni 2013 Dierenspeciaalzaak Van der Veen stopt na vijftig jaar Faunaland Van der Veen sluit haar deuren. Door de economische tegenwind is het niet gelukt om een overnamekandidaat te vinden. Het was al langer bekend dat Reinier van der Veen zou stoppen […]