In Doors nieuw muziekfestival

Een nieuw muziekfestival met een Goors karakter. Van 14 tot 16 februari zal in  Diepenheim kamermuziekfestival IN DOORS worden gehouden. Apollo legt een belangrijk sausje over het evenement dat bestaat uit drie avondvoorstellingen, een besloten kindervoorstelling en twee Muziekmomenten. Op 10 verschillende locaties in Diepenheim wordt ensemblemuziek gemaakt, waar je je eigen route kunt uitstippelen langs je favoriete ensembles. Aan het event doen veel Goorse muzikanten mee.

Gerelateerde berichten

  • Kaartverkoop voor spetterend slot Apollo gestart19 november 2019 Kaartverkoop voor spetterend slot Apollo gestart Muziekvereniging Apollo sluit haar 100-jarig jubileum af met een evenement waar nog lang over gesproken gaat worden. Apollo houdt het nog even een beetje mysterieus. En dat is ook precies […]
  • Herfstconcert Accordeonvereniging KNA8 oktober 2018 Herfstconcert Accordeonvereniging KNA Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid houdt zaterdag een herfstconcert. Plaats van handeling is bij deze editie niet De Reggehof maar De Waerdenborch. KNA treedt ook op met het Ensemble. […]
  • Jubileumtentoonstelling Goors museum vanaf vandaag geopend19 september 2017 Jubileumtentoonstelling Goors museum vanaf vandaag geopend Een mijlpaal voor het Goors Historisch Museum. Deze bestaat deze weken tien jaar. Ter gelegenheid hiervan is afgelopen vrijdag (15 september) de tentoonstelling ‘10 jaar geregistreerd […]
  • Wandelroute Reggeloop Goor op 16 juli geopend3 april 2017 Wandelroute Reggeloop Goor op 16 juli geopend De zogenoemde Reggeloop Goor, een wandelroute langs de Stadsregge, wordt op vrijdag 16 juni aanstaande officieel geopend. Dat gebeurt door burgemeester Nauta en een afgevaardigde van de […]
  • Apollo en De Reggehof kijken terug op prachtig weekend25 maart 2019 Apollo en De Reggehof kijken terug op prachtig weekend Zet een tent op de Schoolfeestweide en het komt goed. Met die gedachte organiseerde muziekvereniging Apollo samen met RH Events en Hof van Twente Verhuur, het Tiroler weekend en ze […]