Al zestig jaar in de echt verbonden

Een diamanten huwelijk. Het is niet veel koppels gegeven. Dit weekend was het groot feest voor de familie Roelofsen. Zij vierden het zestig jarig huwelijk van Jenny en Gerrit. De kinderen en kleinkinderen wilden deze bijzondere mijlpaal ook nog kracht bijzetten met deze digitale felicitatie.

Gerelateerde berichten

  • De Goorse huishoudschool in het begin van de oorlog…23 maart 2020 De Goorse huishoudschool in het begin van de oorlog… In het jaar dat 75 jaar vrijheid gevierd wordt, wordt er natuurlijk regelmatig terug gekeken op de tijd van toen. Ook in Goor. Johan Geerdink stuurde onderstaande bijzondere foto uit 1941 […]
  • Roelofsen draagt De Ster over aan Weerkamp5 mei 2017 Roelofsen draagt De Ster over aan Weerkamp CafĂ© De Ster is sinds deze week in eigendom van de familie Weerkamp. Het horecapand werd de afgelopen vier jaar gehuurd van Jan en Willemien Roelofsen. Roelofsen had het pand sinds het […]
  • Internationale carnavalserkenning voor Vlaskamp25 februari 2017 Internationale carnavalserkenning voor Vlaskamp Roy Vlaskamp, lid van de Raad van Elf van CV Sterzo is vrijdag onderscheiden door de ICF. Vertegenwoordigers van deze Internationale Carnavals Federatie waren te gast tijdens de feestavond […]
  • Boerderij Roelofsen tegen de vlakte….21 november 2018 Boerderij Roelofsen tegen de vlakte…. Het is misschien wel het meest iconische pand bij de entree van Goor aan de zijde van Delden. De boerderij op het voormalige domein erve Roelofsen. De woning en de schuren gaan deze weken […]
  • Goorse Tourpoule blijft groeien4 juli 2015 Goorse Tourpoule blijft groeien De Goorse Tourpoule kan zich ook dit jaar verheugen op een groter aantal deelnemers dan in vorige edities. Bijna 300 wielerliefhebbers hebben het formulier ingevuld en dat is 10% meer dan […]