Sport-passepartout voor basisschoolleerlingen

Deze week krijgen alle leerlingen van de zes basisscholen in Goor een eigen sport-passe-partout van Sporthal de Mossendam, gymzaal de Kievit en gymzaal het Gijmink. Ze kunnen hiermee vier keer gratis een sport uitproberen die in een van deze locaties wordt beoefend. De stichting Stevig Mossendam, die het initiatief hiertoe heeft genomen, wil op deze manier een bijdrage leveren om het sporten onder kinderen te promoten.

Gerelateerde berichten

  • Geef ze brood en spelen…21 april 2017 Geef ze brood en spelen… Het was weer een bijzondere dag voor de kinderen van de Goorse basisscholen. Die vierden vandaag alvast dat Koning Willem Alaxander komende donderdag 50 jaar wordt. Dat deden ze onder meer […]
  • Schoolgaande fietsers bijna allemaal geslaagd16 april 2015 Schoolgaande fietsers bijna allemaal geslaagd Het straatbeeld werd vandaag in Goor vooral bepaald door jonge fietsers in oranje hesjes. Maar liefst 157 leerlingen van de groepen 7, en één groep 8, van de Goorse basisscholen hebben […]
  • Wie wil voorlezen over voedsel ?27 september 2017 Wie wil voorlezen over voedsel ? Op 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid. Op deze dag lezen bestuurders, agrariërs, vrijwilligers, opa’s en oma’s, vaders en moeders en medewerkers uit Goor voor aan leerlingen van […]
  • Subsidie voor beweging8 oktober 2015 Subsidie voor beweging De gemeente Hof van Twente gaat geld uittrekken voor het project Gemeente Vitaal. Dat is er opgericht om mensen meer in beweging te krijgen. Het project moet bijdragen aan een gezonde […]
  • Hofactief nieuwe website met sportaanbod13 maart 2017 Hofactief nieuwe website met sportaanbod De gemeente Hof van Twente heeft vandaag een nieuwe website gelanceerd waarop het sportaanbod in Goor en omgeving bij elkaar is gezet. Op de site Hofactief.nl hebben de buurtsportcoaches […]