Sport-passepartout voor basisschoolleerlingen

Deze week krijgen alle leerlingen van de zes basisscholen in Goor een eigen sport-passe-partout van Sporthal de Mossendam, gymzaal de Kievit en gymzaal het Gijmink. Ze kunnen hiermee vier keer gratis een sport uitproberen die in een van deze locaties wordt beoefend. De stichting Stevig Mossendam, die het initiatief hiertoe heeft genomen, wil op deze manier een bijdrage leveren om het sporten onder kinderen te promoten.

Gerelateerde berichten

  • Geef ze brood en spelen…21 april 2017 Geef ze brood en spelen… Het was weer een bijzondere dag voor de kinderen van de Goorse basisscholen. Die vierden vandaag alvast dat Koning Willem Alaxander komende donderdag 50 jaar wordt. Dat deden ze onder meer […]
  • Schoolgaande fietsers bijna allemaal geslaagd16 april 2015 Schoolgaande fietsers bijna allemaal geslaagd Het straatbeeld werd vandaag in Goor vooral bepaald door jonge fietsers in oranje hesjes. Maar liefst 157 leerlingen van de groepen 7, en één groep 8, van de Goorse basisscholen hebben […]
  • Sporten mag ook weer voor de senioren11 mei 2020 Sporten mag ook weer voor de senioren De bal gaat in navolging van de jeugd, die voor een deel vanaf vandaag ook in Goor weer naar school mocht, ook weer rollen bij de senioren. Bij TV De Mossendam hebben ze een protocol […]
  • Hof van Twente start met uitvoering Hof Beweegakkoord29 oktober 2020 Hof van Twente start met uitvoering Hof Beweegakkoord Afgelopen jaar is het Lokaal Sportakkoord in Hof van Twente genaamd het ‘Hof Beweegakkoord’ ontwikkeld. De uitvoering daarvan gaat, verlaat door het Coronavirus, nu toch van start. Er […]
  • Wie wil voorlezen over voedsel ?27 september 2017 Wie wil voorlezen over voedsel ? Op 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid. Op deze dag lezen bestuurders, agrariërs, vrijwilligers, opa’s en oma’s, vaders en moeders en medewerkers uit Goor voor aan leerlingen van […]