Moppereend voorlezen?

Goor geeft dit jaar ook weer kleur aan de nationale voorleesdagen, welke van 22 januari tot en met 1 februari worden georganiseerd. Het prentenboek Moppereend zal worden voorgedragen. De kinderopvang Hof van Twente zoekt kinderen of anderen die willen voorlezen. Ben jij geinteresseerd? Check dan de site.

Gerelateerde berichten

  • Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis23 maart 2020 Salut biedt overzicht diensten tijdens Corona-crisis Welzijns-organisatie Salut heeft een overzicht gemaakt van de diensten die te raadplegen zijn en de initiatieven die genomen zijn in Goor en omgeving in deze moeilijke periode waarin de […]
  • Meldpunt eikenprocessierupsen…23 mei 2020 Meldpunt eikenprocessierupsen… Ondanks de vroege bestrijding met aaltjes dit voorjaar kunnen er toch nog nesten ontstaan van eikenprocessierupsen. Eind mei is namelijk de tijd waarin de eikenprocessierups nesten maakt […]
  • Afsluitend teamfeest Doesgoor8 juni 2019 Afsluitend teamfeest Doesgoor Op 19 juni organiseert het sportteam van 't Doesgoor een afsluitend sportteam feest voor het sportieve jaar. "Via deze weg willen wij alle kinderen en natuurlijk de ouders bedanken voor […]
  • Eindelijk weer dicht bij moeder…26 mei 2020 Eindelijk weer dicht bij moeder… Een gedenkwaardig moment gistermiddag bij Huize Herfstzon. Daar werd het zogenoemde 'bezoekerscaf√©' geopend. Door de versoepeling van de Coronaregels mogen verpleeghuizen voorzichtig weer […]
  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]