Moppereend voorlezen?

Goor geeft dit jaar ook weer kleur aan de nationale voorleesdagen, welke van 22 januari tot en met 1 februari worden georganiseerd. Het prentenboek Moppereend zal worden voorgedragen. De kinderopvang Hof van Twente zoekt kinderen of anderen die willen voorlezen. Ben jij geinteresseerd? Check dan de site.

Gerelateerde berichten

  • Afsluitend teamfeest Doesgoor8 juni 2019 Afsluitend teamfeest Doesgoor Op 19 juni organiseert het sportteam van 't Doesgoor een afsluitend sportteam feest voor het sportieve jaar. "Via deze weg willen wij alle kinderen en natuurlijk de ouders bedanken voor […]
  • Musical Waerdenborch in De Reggehof8 april 2019 Musical Waerdenborch in De Reggehof De leerlingen van de talentstroom Kunst & Cultuur van de Waerdenborch in Goor maken zich op voor de grote dag. In de Reggehof verschijnen zij morgen en woensdag ten tonele voor de […]
  • Gemeente content over toename afvalscheiding24 maart 2016 Gemeente content over toename afvalscheiding De gemeente Hof van Twente is tevreden over haar afvalbeleid. Volgens de gemeente is dit te danken aan haar nieuwe politiek. Alle laagbouwwoningen hebben sinds enige tijd een […]
  • Extra werk Maja in Kunstuitleen19 december 2018 Extra werk Maja in Kunstuitleen De kunstuitleen Hof van Twente heeft een drietal werken van Maja Ouwerkerk aan de collectie toegevoegd. De Kunstuitleen Hof van Twente is gevestigd op de 1e verdieping van de bibliotheek […]
  • Twintigste bridgedrive bij de Bebsel8 februari 2020 Twintigste bridgedrive bij de Bebsel Voor de twintigste achtereenvolgende keer organiseert de Lions club Goor – Markelo – Diepenheim haar jaarlijkse benefiet bridgedrive. Plaats van handeling is De Bebsel in Goor. De […]