Rode Piet Piraatfiets gezocht

Mart Teerds is zijn fiets kwijtgeraakt in de omgeving van de Dr. Schaepmanstraat en de Eikenweg. Het gaat om een rode fiets van Piet Piraat, de piraat uit het gelijknamige kinderprogramma. De rode fiets heeft zijwieltjes. Mart wil graag weer met zijn fiets naar school en is dus op zoek naar de tweewieler. Wie de fiets gevonden heeft kan bellen met 06-43003033.

piraatfiets

Gerelateerde berichten

  • Mart Wullink geboren6 juni 2011 Mart Wullink geboren In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft Mart Wullink voor het eerst het levenslicht gezien. De buurt van de Binnenhagen wil Marcel, Lysa en 'grote zus' Sophie van harte feliciteren met […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Ellen’s fiets binnen no time gestolen (Update)21 september 2011 Ellen’s fiets binnen no time gestolen (Update) Ellen Lansink stuurde een mail dat bovenstaande fiets op zondagavond is gestolen. Ze was even op bezoek bij haar zus die in de Dr. Schaepmanstraat woont en zag bij het weggaan dat de […]
  • Twenthe-verzorger Andre ziet Abraham15 februari 2016 Twenthe-verzorger Andre ziet Abraham Met een glimlach vol trots prijkt hij op zijn massagetafel. Abraham Andre Udink heeft zojuist met zijn vv Twenthe met 2-1 gewonnen van Het Centrum en werd ook nog eens in het zonnetje […]
  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]