Beroering…

Er is de nodige beroering ontstaan na het publiceren van mijn column van gisteren. Ik betreur dat zeer, omdat het nooit de intentie van welke column dan ook van mijn hand de bedoeling is, om dit effect te creëren. Ik heb het achteraf denk ik niet goed overzien dat de bewuste zinsnede niet passend was bij het verhaal wat ik eigenlijk wou verwoorden en eigenlijk ook niets toevoegde aan het werkelijke verhaal wat ik wou aankaarten. Met andere woorden; het was beter geweest de bewuste passage niet te plaatsen. Helaas nemen gedane zaken geen keer en is het ondertussen ook uit het verhaal genomen. Ik bied bij deze dan ook mijn welgemeende excuses aan, aan iedereen die aanstoot heeft genomen aan dat deel uit mijn verhaal. Vrijheid in schrijven, meningsuiting of andere manieren van uiting is een groot goed en daar sta ik voor, maar hier heb ik een fout gemaakt.

Gerelateerde berichten

  • Wie houden we voor de gek ?15 mei 2018 Wie houden we voor de gek ? Bij het open slaan van de zaterdagkrant heb ik, na het lezen van de voorpagina, alweer genoeg munitie om mijn wekelijkse column te vullen. Er staan twee tegenstrijdige artikelen: “Gebrek […]
  • Kech…23 januari 2018 Kech… Eén van de mooiste dingen als schrijver van wekelijkse verhaaltjes is dat je mag zeggen wat je wil. In columns gaat de vrijheid van meningsuiting net iets verder dan in het dagelijkse […]
  • Nooit wier kom’m…3 april 2018 Nooit wier kom’m… Ik schrijf deze column net nadat ik terug kom van het bBgband-festival in ons Goorse centrum. We hebben de hele middag vertoeft bij het gezelligste café van Goor. En tja, dat doen wij, de […]
  • Bitte…11 juni 2019 Bitte… Het was een relaxed weekendje. Pinksteren met mooi weer lokt altijd om erop uit te gaan. In Goor en omgeving werden genoeg activiteiten georganiseerd om even te ontsnappen aan de […]
  • Winnaar…6 maart 2018 Winnaar… Gisteren verjaarde ik. Weer een jaartje erbij en daarmee staat de teller op 39. Vroeger was je verjaardag een dag waar je weken naar uit keek, waar je nachten niet van kon slapen. Het was […]