Uitslaande brand aan de Rijskweg

Aan de Rijksweg in Ambt Delden, vlakbij Goor, woedde vannacht een uitslaande brand in een schuur. De brandweer heeft schaalde snel op naar een ‘grote brand’. Brandweerkorpsen uit de regio waren snel ter plekke en assisteerden bij de brand. Volgens de brandweer zijn er in de schuur geen dieren aanwezig. De brandweer haalt het bluswater uit het Twente-kanaal. De oorzaak van de brand is nu nog onbekend. Foto’s: Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Schoorsteenbrand aan Oude Postweg12 december 2016 Schoorsteenbrand aan Oude Postweg De Goorse brandweer werd net na het middaguur gealarmeerd door een schoorsteenbrand aan de Oude Postweg net buiten de bebouwde kom van Goor. Er werden ook andere korpsen ingeschakeld omdat […]
  • Schuurbrand aan Stoevelaarsweg7 maart 2019 Schuurbrand aan Stoevelaarsweg De Goorse brandweer is vanochtend uitgerukt voor een brand in een aanbouw van een schuur bij een woonboerderij aan de Stoevelaarsweg net buiten Goor. Door nog onbekende oorzaak ontstond […]
  • Schuur in brand aan Markeloseweg19 juli 2019 Schuur in brand aan Markeloseweg De brandweer heeft vanmiddag een brand in een schuurtje geblust aan de Markeloseweg. Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer had het vuur snel onder controle maar toch is de schuur […]
  • Brandje in woning Scherpenzeelseweg10 juni 2019 Brandje in woning Scherpenzeelseweg De brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een brandje in een woning aan de Scherpenzeelseweg in Goor. De brand was snel onder controle. De brandweer heeft de woning geventileerd. De […]
  • Coniferenhaag in brand31 december 2019 Coniferenhaag in brand Aan de Goorse van Enscestraat is gisteravond laat een aantal coniferen in vlammen op gegaan. De haag is vermoedelijk in brand gevlogen na het aansteken van vuurwerk. De brandweer was snel […]