Weijers met experiment naar De Reggehof

Hij is één van de grote namen dit seizoen in De Reggehof: cabaretier Guido Weijers. Op zaterdag 8 februari is hij te zien in Goor met zijn theatercollege over geluk. Een nieuw experiment van Weijers: “Iedereen die mij eerder in het theater heeft gezien, kent m’n filosofische kant. Deze keer is die onderbouwd met wetenschap in plaats van grappen”, laat hij weten. Weijers zelf vindt de nieuwe opzet spannend, maar is tevreden over zijn invulling: “Jazeker, de try-outs waren al heel goed, al zeg ik het zelf. En ook niet onbelangrijk; We hebben gemeten dat het publiek daadwerkelijk een stuk gelukkiger naar huis gaat! Hoe leuk is dat?! En er zijn nog kaarten, tenminste als je geluk hebt,” lacht Weijers.

Gerelateerde berichten

  • Nog enkele kaarten voor voorstelling Guido Weijers27 februari 2015 Nog enkele kaarten voor voorstelling Guido Weijers Er zijn nog een paar losse toegangstickets beschikbaar voor de show van Guido Weijers, morgen in Goor. De populaire cabaretier staat dan voor een verder volle theaterzaal van De Reggehof […]
  • Reggehof roept op om tickets te bewaren20 april 2020 Reggehof roept op om tickets te bewaren De Reggehof roept bezoekers op om reeds gekochte tickets voor voorstellingen in het Goorse theater te bewaren en later te benutten als de theaters weer open morgen na de Corona-crisis. De […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]
  • Best of Britain, Guido Weijers en kindercabaret…7 februari 2020 Best of Britain, Guido Weijers en kindercabaret… Het evenementenweekeinde wordt deze week geopend met de winterwandeltocht voor honden vanaf de Blauwververij vanmiddag. Vanavond staat de bekende zanger Sieb van der Ploeg met zijn band […]
  • André Kuipers komt weer naar Goor20 december 2016 André Kuipers komt weer naar Goor Opnieuw een optreden van André Kuipers in de Goorse Reggehof. In het kader van het Bank Giroloterij Theaterweekend is de bekende astronaut op zaterdag 21 januari te gast in Goor en zijn […]