Na Ali volgt plan B

Na de spetterende show van Ali B van gisteravond staat er ook dit weekend een veelzijdig programma op de rol. De Reggehof opent morgenavond de deuren voor de musical ‘Haal het doek maar op’, terwijl de kantine van vv Twenthe vanavond al is geopend voor het jaarlijkse darttoernooi. Zaterdag staat bij Café Buddy’s in het teken van een heuse Dirty Daddies en Mama Miaaas-avond. Kortweg, kom met jouw ouders naar de kroeg aan de Deldensestraat voor een gezellige avond. Benieuwd naar meer evenementen, check dan onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Uitverkochte zaal Ali B. en de verjaardag van de Sint2 december 2016 Uitverkochte zaal Ali B. en de verjaardag van de Sint Het weekend voor de Goorse bevolking zal voor velen in het teken staan van de verjaardag van de Sint. De Goedheiligman brengt aan veel gezinnen een bezoekje om zijn verjaring feestelijk op […]
  • Voorstelling Ali B. verschoven naar 3 december24 mei 2016 Voorstelling Ali B. verschoven naar 3 december De voorstelling die Ali B. zou geven in de Goorse Reggehof, is verplaatst van 26 november naar 3 december. De show van Remco Veldhuis die voor 3 december stond gepland is een week naar […]
  • Ali B en Her Majesty in De Reggehof2 maart 2016 Ali B en Her Majesty in De Reggehof Er komen mondjesmaat meer namen van voorstellingen naar buiten die volgend theaterseizoen te zien zijn in de Goorse Reggehof. Na een aantal magere jaren waarin de klappen van de […]
  • Voorstelling Ali B gaat niet door26 oktober 2018 Voorstelling Ali B gaat niet door De voorstelling die de bekende rapper en cabaretier Ali B volgende week zaterdag, 3 november, zou opvoeren in de Goorse Reggehof gaat niet door. De Amsterdamse Marokkaan zou met zijn […]
  • De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters25 september 2014 De Reggehof slaat handen ineen met kleine theaters De Reggehof heeft een samenwerkingsverband gesloten met negentien andere kleine theaters in Overijssel. Onder de noemer 'Theater, daar ga je voor zitten' hopen de theaters elkaar te […]