ET Phonehome en Habbekrats naar het centrum

Het centrum van Goor wordt weer twee nieuwe winkels rijker. In het stadshart komt de telefoon- en accessoires-winkel van Erkan Topsakal, ET Phonehome, tussen de modezaken Hoftrends en NSW 10 in. De Gorenaar verhuist zijn zaak vanaf industrieterrein Zenkeldamshoek en zal op 1 februari de deuren openen. Een week eerder gaat in een deel van het voormalige pand van Middelkamp, Habbekrats open. Dat is een winkel waar tweedehands witgoed zal worden verkocht.

Hier gaat Erkan Topsakal met ET Phonehome zich vestigen

Gerelateerde berichten

  • Goorse telefoonwinkels in provinciale top 3 ‘Winkelier van het jaar’5 juli 2019 Goorse telefoonwinkels in provinciale top 3 ‘Winkelier van het jaar’ All4GSM van Adel Ali is de Overijsselse winnaar geworden van de jaarlijkse 'Winkelier van het jaar verkiezing'. Hij vergaarde, middels diverse acties, 1352 stemmen. ET Phonehome van Erkan […]
  • Habbekrats verhuisd naar de ‘overkant’31 maart 2020 Habbekrats verhuisd naar de ‘overkant’ Habbekrats is sinds deze week verhuisd naar de 'overkant'. De zaak die gebruikt witgoed in- en verkoopt zit nu in het pand naast Scapino in de Grotestraat en komt uit de bedrijfsruimte […]
  • E.T. Phonehome in het centrum feestelijk geopend1 februari 2020 E.T. Phonehome in het centrum feestelijk geopend Het Goorse stadshart is sinds vandaag een telefoonwinkel rijker. E.T. Phonehome opende vandaag de deuren op feestelijke wijze. De zaak van Gorenaar Erkan Topsakal was in de afgelopen […]
  • Maatschappelijk werk in voormalig pand Middelkamp7 februari 2017 Maatschappelijk werk in voormalig pand Middelkamp Het winkelpand waar eerder de kledingwinkel van Middelkamp zat, is opnieuw verhuurd. Vanaf 1 maart zal MaWeOn daar de deuren openen. Dat is een bedrijf dat maatschappelijk werk en […]
  • Pand Middelkamp in de veiling28 oktober 2017 Pand Middelkamp in de veiling Één van de meest gezichtsbepalende winkelpanden van het Goorse stadshart gaat in de executieveiling. Op het voormalige onderkomen van modewinkel Middelkamp, dat inmiddels ter ziele is, kan […]