Goorse Vocal Group LEF naar Paradiso

Vocal Group LEF, onder leiding van Merel Brunnekreef, is geselecteerd om op te treden in de beroemde Amsterdamse poptempel Paradiso. Dat optreden is komende zaterdag tijdens de bekende Korendagen, waarbij koren uit heel Nederland geselecteerd worden. Vocal Group LEF bestaat nu twee jaar en was ook al onderdeel van het laatste Nieuwjaarsconcert van Apollo.

Gerelateerde berichten

  • Nieuw Goors koor: LEF12 september 2017 Nieuw Goors koor: LEF Een fonkelnieuw koor zal vandaag in Goor het levenslicht zien met de eerste repetitie bij kinderboerderij Het Kukelnest. LEF is de naam van een nieuwe Vocal-group die nu al 15 leden telt. […]
  • Onze Stem blijft groeien18 april 2018 Onze Stem blijft groeien De Goorse Zang- en Oratoriumvereniging Onze Stem blijft groeien. Dat werd duidelijk tijdens de jaarlijkse ledenvergadering. Onze Stem blijkt een regionale functie te hebben met leden die […]
  • Debuut van nieuwe muziekgroep Vocal Group LEF9 april 2019 Debuut van nieuwe muziekgroep Vocal Group LEF Na maanden repeteren zijn ze er klaar voor. De nieuwe equipe Vocal Group LEF. Onder leiding van dirigente Merel Brunnekreef maakt het Goorse koor zich op voor hun eerste officiële […]
  • Jongerenkoor Eigenwijs houdt op te bestaan25 juli 2017 Jongerenkoor Eigenwijs houdt op te bestaan Jongerenkoor Eigen-Wijs stopt ermee. Het koor van de Petrus en Paulusparochie kan geen bestuursleden meer vinden en vond ook geen vervanging voor dirigente Merel Brunnekreef die ook op […]
  • Geheime zender verpest concert Ad Fundum24 maart 2018 Geheime zender verpest concert Ad Fundum Een geheime zender heeft gisteravond het concert van Ad Fundum in de Petrus en Pauluskerk in koor verstoort. Het Bornerbroekse koor bracht daar een uitvoering het zogenoemde Stabat Mater, […]