Jas gevonden tijdens Sterrenweekend

Mathijs Hofstee heeft vorige week een jas ontvangen, die gevonden is bij het Sterrenweekend. Deze jas is waarschijnlijk van een FC Twente-supporter die naar Odense is geweest. Het gaat om een groen/bruine jas van Scotch en Soda. Het is niet de jas van Mathijs, maar hij is wel zijn rode vest kwijtgeraakt. Deze is te herkennen aan een kapotte ritsrunner en witte letters aan de voorkant. Mathijs is tevens nog zijn marineblauwe zomerjas van het merk Scotch en Soda kwijt. Deze heeft hij verloren tijdens Koniginnedag. Wie een van de jassen gezien heeft of kwijt is kan mailen.

Gerelateerde berichten

  • Jas vermist na middag klootschieten GFC (update)24 januari 2017 Jas vermist na middag klootschieten GFC (update) Stefan is op zoek naar zijn jas. Deze heeft hij zondagmiddag opgehangen in de kantine bij GFC, toen hij weg wilde gaan bleek de jas te zijn verdwenen. Het gaat om een donkerblauwe jas van […]
  • ter verduidelijking18 mei 2011 ter verduidelijking Het is een donkerblauwe jas van het merk scotch and soda
  • Update:Kaart Twente – PSV weggewaaid26 november 2011 Update:Kaart Twente – PSV weggewaaid Hans Exterkate mailde met de droeve mededeling dat hij een toegangskaart voor FC Twente - PSV is verloren. die was bedoeld voor een goede vriend maar is onderweg hoogstwaarschijnlijk uit […]
  • Medewerkers buitendienst samen met SWB en Hengelo27 januari 2016 Medewerkers buitendienst samen met SWB en Hengelo De Goorse werknemers in de buitendienst van de gemeente Hof van Twente en de SWB komen vanaf 1 januari in een andere organisatie waarin ook de medewerkers van de gemeente Hengelo zijn […]
  • Kledingdiefstallen rond Schoolfeesttent (update)26 juni 2012 Kledingdiefstallen rond Schoolfeesttent (update) Zondagavond zijn 5 jassen, 3 vesten en 2 sjaals uit de fietstassen¬† van een fiets gehaald die achter Takko Fashion in de Grotestraat stond. Inmiddels is 1 jas teruggevonden. Heeft u iets […]