Nog een ruilmiddag stickers ‘Goor in beeld’

Er komt nog één keer een ruilmiddag van de stickers voor in het boek ‘Goor in beeld’ van de Stichting Goors Historie en Albert Heijn Guido Brandenbarg. Dat gaat volgende week zaterdagmiddag 25 januari plaats vinden in het Goors Historisch Museum. Er was al twee keer eerder een ruilmiddag waardoor veel Gorenaren inmiddels het boek compleet hebben. Voor wie dat nog niet heeft is komende zaterdag de gelegenheid het boek vol te maken. Wie het boek wel vol heeft en stickers over heeft wordt ook verzocht om te komen om andere mensen te helpen het boek compleet te maken. De sticker-ruilmiddag is van 14.00 – 16.00 uur in het Goors Historisch Museum aan de Stationslaan.

Foto: Sticker 82:Schoolfeest op de Feestweide aan de Herman Heijermansstraat

Gerelateerde berichten

  • Opnieuw ruilmiddag ‘Goor in beeld’ in museum3 januari 2020 Opnieuw ruilmiddag ‘Goor in beeld’ in museum Er komt opnieuw een ruilmiddag voor mensen die nog stickers nodig hebben voor het verzamelboek ‘Goor in beeld’. Het Goors Historisch Museum is komende woensdagmiddag 8 januari opnieuw […]
  • Stickers Goor in Beeld nog steeds gewild11 februari 2020 Stickers Goor in Beeld nog steeds gewild Er is nog steeds behoefte aan stickers voor het boek 'Goor in beeld' van de stichting Historisch Goor. Er komen nog steeds vragen binnen via social media en bij het museum van mensen die […]
  • Overweldigende drukte ruilmiddag plaatjes ‘Goor in beeld’4 december 2019 Overweldigende drukte ruilmiddag plaatjes ‘Goor in beeld’ Een overweldigende drukte vanmiddag tijdens de plaatjesruilmiddag in het Goors Historisch Museum voor het boek 'Goor in beeld'. Het boek dat is uitgegeven door de stichting Historisch […]
  • Goor in beeld op de mat…10 oktober 2019 Goor in beeld op de mat… Het afgelopen zaterdag gepresenteerde boek 'Goor in beeld' valt vanaf vandaag op de mat bij alle Goorse huishoudens. Het boek dat is gemaakt door de stichting Historisch Goor in […]
  • Tentoonstelling over Joodse gemeenschap in Goor13 november 2019 Tentoonstelling over Joodse gemeenschap in Goor Het Goors Historisch Museum gaat volgend jaar een tentoonstelling openen over de Joodse gemeenschap in Goor. Volgend jaar wordt het feit herdacht dat ons land 75 jaar geleden werd bevrijd […]