Meijer wint darttoernooi Twenthe

Wessel Meijer is de winnaar geworden van het jaarlijkse darttoernooi van vv Twenthe. In een best of 7-finale versloeg hij Sven Markerink in de kantine op sportpark ‘t Piepwillem.

Wessel Meijer

Gerelateerde berichten

  • Wessel Meijer wint Hof van Twente Darts-toernooi3 december 2016 Wessel Meijer wint Hof van Twente Darts-toernooi Wessel Meijer heeft vandaag het Hof van Twente Dartsttoernooi op zijn naam geschreven. Het jonge Goorse talent won in de finale van een andere goorse jongeling, Luuk Bromander. Mark […]
  • Darttoernooi bij vv Twenthe15 januari 2015 Darttoernooi bij vv Twenthe De voetballeden van vv Twenthe kunnen na de playbackshow van afgelopen weekeinde, morgen hun dartkwaliteiten etaleren. Vanaf 19.00 uur zijn de deuren van Sportpark Piepwillem geopend voor […]
  • Sport en muziek in overvolle evenementenagenda1 september 2017 Sport en muziek in overvolle evenementenagenda Een bomvolle activiteitenagenda voor het komende weekeinde in het Goorse met vooral veel sport. Dat begint vanavond met de start van het darttoernooi bij café De Whee waar de pijltjes een […]
  • Luuk Bromander wint Stampottoernooi Buddy’s29 december 2016 Luuk Bromander wint Stampottoernooi Buddy’s Luuk Bromander is de grote winnaar geworden van het Stampottoernooi bij de Buddy's. De Goorse tiener versloeg in de eindstrijd van het jaarlijkse dartevenement routinier Frank Meijer. De […]
  • Jelle Klaasen gaat trouwen30 januari 2018 Jelle Klaasen gaat trouwen Jelle Klaasen gaat trouwen. De Goorse topdarter maakte dat bekend in een (Engelstalig) interview met zijn nieuwe sponsor Unicorn, een grote speler op het gebied van darts-benodigdheden. De […]