Van der Heide derde in Twentse Cross Competitie

De Goorse hardloper Michel van der Heide (foto) is in de mannen 40+ categorie als derde geƫindigd in de Twentse Cross Competitie. In dat klassement over in totaal zes veldlopen in de regio wist hij heel constant te presteren. Van der Heide eindigde zondag als derde in de afsluitende Hulsbeekcross. Dat was zijn vierde podiumplaats op een totaal van vijf wedstrijddeelnames.

Het was een succesvol weekend voor Van der Heide. De trainer van AV Goor ’75 deed zaterdag ook al mee aan de Zuurbergcross in Holten. Die telt op haar beurt weer mee voor het Crosscircuit van het Oosten, waarvan de door de Goorse atletiekvereniging op 7 maart georganiseerde Bovenbergcross de laatste wedstrijd is. Van der Heide eindigde zaterdag als tweede op de 5 kilometer, eveneens bij de mannen 40+.

Meer succes
In de Zuurbergcross waren meer Goorse lopers succesvol. Dianthe Scherphof wist bij de meisjes onder de 12 jaar als tweede te finishen in de wedstrijd over anderhalve kilometer. Op diezelfde afstand eindigde Esmee Bulten bij de meisjes onder de 9 jaar als derde. Snel was ook Rutger Pollemans, die bij de heren senioren op de vijf kilometer naar de vijfde plaats liep en de zevende totaaltijd van de dag neerzette.

Gerelateerde berichten

  • AV Goor zoekt nieuwe Sifan Hassan en Femke Bol23 augustus 2021 AV Goor zoekt nieuwe Sifan Hassan en Femke Bol De Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 organiseert in de komende drie weken weer open trainingsavonden voor de jeugd. Die beginnen deze maandag 23 augustus. Op Sportpark De Horst aan de […]
  • AV Goor start maandag met coronaproof hardloopclinics19 maart 2021 AV Goor start maandag met coronaproof hardloopclinics Wie weer in beweging wil komen, beter wil hardlopen of meer loopkilometers wil maken kan vanaf komende maandag 22 maart weer bij AV Goor '75 terecht. De Goorse atletiekclub begint […]
  • Goorse atletiekvereniging splitst trainingsgroep op21 mei 2020 Goorse atletiekvereniging splitst trainingsgroep op Bij de Goorse atletiekvereniging AV Goor '75 zijn ze vorige week weer begonnen met trainen, maar ook daar heeft de coronacrisis zijn invloed. Waar hardlopen op zich een individuele sport […]
  • Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross7 maart 2020 Van der Heide wint zonnige Bovenbergcross Onder zonnige omstandigheden heeft Michel van der Heide (foto) zaterdagmiddag de 5,4 kilometer van de Bovenbergcross gewonnen. In de door AV Goor '75 georganiseerde crossloop was de […]
  • Liefst drie nieuwe jeugdtrainers voor AV Goor23 december 2019 Liefst drie nieuwe jeugdtrainers voor AV Goor Lange tijd zaten ze bij AV Goor '75 met de handen in het haar. Waar het aantal jeugdleden de afgelopen jaren weer was toegenomen, lukte het maar niet om nieuwe jeugdtrainers te vinden. […]