Joop van Sermond-bokaal naar Tom Broeke


Tom Broek heeft zich in de afgelopen week gekroond tot clubkampioen van tafeltennisvereniging Olympia. De Gorenaar versloeg in een spannende finale de winnaar van vorig jaar: William Krien en won daarmee de Joop van Sermond-bokaal. Manuel Tillack werd derde door in de ‘kleine’ finale Jan de Kort te kloppen. De clubkampioenschappen werden gehouden in de sportzaal aan de Kievitstraat.

Gerelateerde berichten

  • William Krien clubkampioen Olympia23 januari 2017 William Krien clubkampioen Olympia William Krien is de nieuwe clubkampioen van tafeltennisvereniging Olympia. Hij won in de finale in vier games van Tom Broek die de afgelopen drie jaar de titel opeiste. Krien klopte, met […]
  • William Krien clubkampioen Olympia21 januari 2019 William Krien clubkampioen Olympia William Krien is de nieuwe clubkampioen van tafeltennisvereniging Olympia. Hij stond tijdens de onderlinge kampioenschappen uiteindelijk in de finale tegen Willem Veenendaal die in de […]
  • Johan Truschel clubkampioen Olympia24 januari 2018 Johan Truschel clubkampioen Olympia Johan Truschel is de nieuwe clubkampioen van tafeltennisvereniging Olympia. De in Diepenheim woonachtige Gorenaar, won in de finale van Wilko Busschers in drie games (12-10, 11-9 en 11-6). […]
  • Olympia boekt eerste zege3 februari 2020 Olympia boekt eerste zege De tafeltennissers van Olympia hebben hun eerste overwinning in de voorjaarscompetitie geboekt. De eerste-klasser die vorige week in Enschede nog met 6-3 verloor van Entac 4, won in de […]
  • Tom Broek clubkampioen Olympia18 januari 2016 Tom Broek clubkampioen Olympia Tom Broek is de winnaar geworden van de clubkampioenschappen van de Goorse tafeltennisvereniging Olympia. In de sporthal aan de Kievitstraat versloeg hij in de finale Fons Morsink met […]