Hanny Medendorp nieuwe preses Vrouwen van Nu

Hanny Medendorp is de nieuwe voorzitter van de Vrouwen van Nu afdeling Goor. Zij was al tweede voorzitter en heeft het stokje overgenomen van Truus Lantink. Dat gebeurde tijdens de jaarvergadering in De Klokkenkamp waar ook de nodige jubilarissen in het zonnetje werden gezet (foto). Na de vergadering was er een diavoorstelling van natuurfotograaf Han Brinckate.

Gerelateerde berichten

  • Jaarvergadering Vrouwen van Nu12 januari 2019 Jaarvergadering Vrouwen van Nu De Vrouwen van Nu, afdeling Goor, houdt haar jaarvergadering komende donderdag in De Klokkenkamp. Het officiĆ«le gedeelte bestaat uit de jaarverslagen van secretaris en penningmeester. […]
  • Nauta spreekt voor Vrouwen van Nu11 november 2019 Nauta spreekt voor Vrouwen van Nu Burgemeester Ellen Nauta-van Moorsel zal komende donderdag, 14 november, een lezing houden voor de Vrouwen van Nu, afdeling Goor. Ze zal vertellen over haar loopbaan die begon als […]
  • Verrassingsavond Vrouwen van Nu8 februari 2019 Verrassingsavond Vrouwen van Nu Het Eendagsbestuur van Vrouwen van Nu afdeling Goor organiseert woensdag een verrassingsavond. Het wordt volgens de organisatie een gezellige, wereldse avond. Het Eendagsbestuur bestaat […]
  • Feestprogramma Vrouwen van Nu17 december 2018 Feestprogramma Vrouwen van Nu De Vrouwen van Nu, afdeling Goor, houden hun Kerstbijeenkomst op donderdag 20december. Deze avond kunnen de leden genieten van accordeonmuziek van KNA(Kunst na Arbeid) Goor. De Goorse […]
  • Ochtend van de dialoog bij Vrouwen van Nu19 september 2018 Ochtend van de dialoog bij Vrouwen van Nu Komende woensdag, 26 september, organiseert Vrouwen van Nu een koffie-ochtend onder de titel 'De ochtend van de Dialoog. Daarin wordt onder meer uitleg gegeven over de Dag van de Dialoog […]