Aanrijding op Schoolfeestplein

Op het Schoolfeestplein in het Goorse centrum is aan het einde van de middag een auto en een bedrijfsbus met elkaar in botsing gekomen. De bus reed op De Höfte vanaf het gemeentehuis richting de Herman Heijermanstraat en werd geraakt door een auto die van een andere kant van de parkeerplaats kwam. De schade aan beide auto’s is aanzienlijk. Persoonlijke ongelukken deden zich niet voor. De politie onderzoekt de zaak.

Gerelateerde berichten

  • Fiets, geld en apparatuur gestolen10 april 2017 Fiets, geld en apparatuur gestolen Een fietsendiefstal en twee inbraken in de afgelopen week in Goor. Zo werd er afgelopen vrijdagmiddag ingebroken in een bedrijfspand aan de Breukersweg. Daar werd geluid- en […]
  • Zware kritiek op blauwe zone Schoolfeestplein16 november 2015 Zware kritiek op blauwe zone Schoolfeestplein Het lijkt erop dat er zeer binnenkort aanpassingen moeten worden gedaan aan de onlangs ingestelde blauwe zone op een gedeelte van het Schoolfeestplein. Drie politieke partijen in de […]
  • Van Malieveld naar Schoolfeestplein…17 oktober 2019 Van Malieveld naar Schoolfeestplein… Een armada van tractoren trok aan het begin van de avond door Goor met als bestemming het Schoolfeestplein. Het boerenprotest van vorige week en gisteren kreeg daarmee ook een lokaal […]
  • Blauwe zone Schoolfeestplein van kracht1 oktober 2015 Blauwe zone Schoolfeestplein van kracht Een rondgang langs de auto's op de parkeerplaats van het Schoolfeestplein leert dat nog lang niet iedereen er van doordrongen is dat het vandaag 1 oktober is. De dag dat de blauwe zone op […]
  • Blauwe zone Schoolfeestplein ondanks bezwaren9 juli 2015 Blauwe zone Schoolfeestplein ondanks bezwaren De Oostkant van het Schoolfeestplein (kant Action) wordt over een aantal weken ingericht als een zogenoemde blauwe zone. Op de helft van het plein is het dan, net als op het Weversplein, […]