Ook muziek Schoolfeest bekend

Vanavond is naast de bierprijs ook de muzikale invulling van het komende School en Volksfeest bekend gemaakt. Op donderdagavond speelt de Goorse band Friendship die eerder Fatskool heette en sinds 2016 op het podium Tijdens het Borreluurtje op vrijdag is het de beurt aan Bandje Voor De Sfeer en de Barzangers. De avond is This is Beethoven op met de Goorse drummer Rob Eeftink.

Rob Eeftink

Het grote Schoolfeest-Familie-Festijn wordt op zaterdagmiddag weer ingevuld door Apollo met daarna Volkstümliche muziek verzorgd door d.j. Marc Wiese (Roel Zweers). Nieuw op de zaterdagavond is de live-band LEAD die daarmee X-Static opvolgen. Op zondag is de hele dag PPM van de partij met een aantal Goorse DJ’s in de pauzes. Tijdens de Allegorische Optocht zijn, naast Apollo Goor, de Markelose Fanfare en de Harmonie Diepenheim ook weer La Vaillante uit Frankrijk (foto onder) en Kunst en Genoegen uit Leiden te bewonderen. De invulling van de Seniorenmiddag is niet bekend gemaakt maar het lijkt logisch dat dan TSM speelt. De oud-gedienden zouden vorig jaar optreden maar dat gin niet door vanwege de hitte.

Gerelateerde berichten

  • Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent15 januari 2018 Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent De donderdagavond tijdens Schoolfeest 2018 wordt weer muzikaal ingevuld door de gelegenheidsformatie Fat Skool and the Wild Hens. De Goorse band Reflexxion speelt dit jaar voor het eerst […]
  • Programma Schoolfeest één op één doorgeschoven10 juni 2020 Programma Schoolfeest één op één doorgeschoven Het muzikale programma van het School- en Volksfeest dat dit jaar te horen en te zien zou zijn in de Goorse Tente, is één op één doorgeschoven naar de editie van volgend jaar. Dat zegt […]
  • Perfect Showband terug in de Schoolfeesttent29 januari 2019 Perfect Showband terug in de Schoolfeesttent De Perfect Showband is terug op de buhne tijdens het Goorse School en Volksfeest, eind juni. De zeskoppige band speelt tijdens het borreluurtje op vrijdagmiddag en zal ook de muziek op […]
  • Rob Eeftink topper in internationale remixwedstrijd6 maart 2015 Rob Eeftink topper in internationale remixwedstrijd De Goorse musicus Rob Eeftink is een grote kanshebber in een muzikale contest van de internationale website indabamusic. Eeftink maakte, evenals vele andere musici over de hele wereld, een […]
  • Springtime-festival met bands in alle Goorse kroegen10 maart 2020 Springtime-festival met bands in alle Goorse kroegen Een groots muzikaal evenement is in Goor aanstaande met live muziek in alle Goorse kroegen. Op vrijdagavond 15 mei zullen in de acht café's in Goor bands spelen tijdens een stadsfestival […]