Ook muziek Schoolfeest bekend

Vanavond is naast de bierprijs ook de muzikale invulling van het komende School en Volksfeest bekend gemaakt. Op donderdagavond speelt de Goorse band Friendship die eerder Fatskool heette en sinds 2016 op het podium Tijdens het Borreluurtje op vrijdag is het de beurt aan Bandje Voor De Sfeer en de Barzangers. De avond is This is Beethoven op met de Goorse drummer Rob Eeftink.

Rob Eeftink

Het grote Schoolfeest-Familie-Festijn wordt op zaterdagmiddag weer ingevuld door Apollo met daarna Volkst├╝mliche muziek verzorgd door d.j. Marc Wiese (Roel Zweers). Nieuw op de zaterdagavond is de live-band LEAD die daarmee X-Static opvolgen. Op zondag is de hele dag PPM van de partij met een aantal Goorse DJ’s in de pauzes. Tijdens de Allegorische Optocht zijn, naast Apollo Goor, de Markelose Fanfare en de Harmonie Diepenheim ook weer La Vaillante uit Frankrijk (foto onder) en Kunst en Genoegen uit Leiden te bewonderen. De invulling van de Seniorenmiddag is niet bekend gemaakt maar het lijkt logisch dat dan TSM speelt. De oud-gedienden zouden vorig jaar optreden maar dat gin niet door vanwege de hitte.

Gerelateerde berichten

  • Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent15 januari 2018 Reflexxion, X-Static en Fat Skool in de Schoolfeesttent De donderdagavond tijdens Schoolfeest 2018 wordt weer muzikaal ingevuld door de gelegenheidsformatie Fat Skool and the Wild Hens. De Goorse band Reflexxion speelt dit jaar voor het eerst […]
  • Perfect Showband terug in de Schoolfeesttent29 januari 2019 Perfect Showband terug in de Schoolfeesttent De Perfect Showband is terug op de buhne tijdens het Goorse School en Volksfeest, eind juni. De zeskoppige band speelt tijdens het borreluurtje op vrijdagmiddag en zal ook de muziek op […]
  • Rob Eeftink topper in internationale remixwedstrijd6 maart 2015 Rob Eeftink topper in internationale remixwedstrijd De Goorse musicus Rob Eeftink is een grote kanshebber in een muzikale contest van de internationale website indabamusic. Eeftink maakte, evenals vele andere musici over de hele wereld, een […]
  • Reggehof met Nijhof op Festivaltour30 november 2018 Reggehof met Nijhof op Festivaltour De Reggehof gaat vanaf komend jaar inzetten op muzikale acts en festivals. Dit naast de gebruikelijke theatervoorstellingen in het Goorse verenigingshuis. Om dat doel te bereiken is Eric […]
  • Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 20166 mei 2016 Speciale ‘superband’ opent Schoolfeest 2016 Een speciaal voor het Schoolfeest geformeerde grotendeels Goorse band opent muzikaal het Feest der Feesten op de donderdagavond. Een 11-koppige formatie is al maanden aan het repeteren en […]