Lidwien en Saskia bedwingen marathontocht op de Weissensee voor het goede doel

Een stralende glimlach van oor tot oor bij Lidwien van de Riet en Saskia Smit. En met recht. De Goorse dames hebben vandaag 100 kilometer in successie afgelegd op de iconische Weissensee. De tocht stond in het teken van het goede doel. De Goorse schaatssters oogsten een mooi bedrag van ruim €1800. Lidwien en Saskia hebben de ijzers opgeborgen en dompelen zich nu onder in de apres-ski in het Oostenrijkse wintersportgebied.

Gerelateerde berichten

  • Kerstmarkt in Herfstzon12 december 2018 Kerstmarkt in Herfstzon In woon- en zorgcentrum Herfstzon zijn ze deze week in de ban van de jaarlijkse kerstmarkt. Op dit moment worden de eerste voorbereidingen al getroffen voor de gezellige middag in het […]
  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Rikkert, Quee en Morsink in Hofstreekbestuur18 februari 2019 Rikkert, Quee en Morsink in Hofstreekbestuur De drie Gorenaren Eric Rikkert, Sander Quee en Hanny Morsink vormen het nieuwe bestuur van Hofstreek Omroep. Rikkert was ooit fractievoorzitter van het CDA in de Hof van Twente en is lid […]
  • Funshoppen op de markt…26 maart 2015 Funshoppen op de markt…  "Oh, het is toch nog geen vrijdag?", was vandaag de veelgestelde vraag van bezoekers van de Schoolfeestweide. Velen van hen oogden verward toen ze een heuse markt opgesteld zagen op het […]
  • Pubquiz bij De Zon23 december 2018 Pubquiz bij De Zon De Zon neemt zoals elk jaar weer afscheid met een jaarlijkse subquiz. Dit jaar wordt de quiz verzorgd door Grandi Joost Heijmer! Van 20:00 tot 21:00 uur is er tijd om jou en je groep in […]