Tukkercup-duel GFC gestaakt, Twenthe uitgeschakeld

Het duel in de kwartfinale van de Tukker Cup tussen GFC en Bon Boys is gisteravond na 45 minuten voetbal gestaakt. Scheidsrechter Dennis Reuvers voelde zich door de Goorse ploeg dermate bedreigd dat hij niet meer verder wilde spelen. In de Tubantia zegt de arbiter uit Haaksbergen dat de commotie ontstond na een penalty die na één minuut werd gegeven aan Bon Boys. Daarop ging GFC-aanvaller Simon Ruumpol volgens Reuvers erg tekeer waarop hij hem geel gaf. “Daarna ging het licht uit bij hem en liep hij tegen mij aan. Daarop bedreigde hij mij door te zeggen dat hij mij nog wel zou pakken”, aldus de scheidsrechter op de website van de regionale krant.

Na een 4-0 ruststand kwam het tot een discussie tussen de scheidsrechter en GFC-trainer Romano Lammertink waarop Reuvers besloot het duel te staken. Lammertink houdt er in de krant een andere lezing op na: “Het is niet handig dat een speler emotioneel reageert maar dit had anders opgelost kunnen worden. Na het rustsignaal hebben we een discussie met de scheidsrechter gehad, maar hij is daarbij zeker niet bedreigd en er zijn geen gekke dingen gebeurd. Heel jammer dat het zo moest.” De wedstrijd zal overigens niet meer worden uitgespeeld en Bon Boys bekert verder.

Twenthe werd ook uitgeschakeld in de Tukker Cup. Op sportpark ’t Piepwillem won AVC Heracles na strafschoppen nadat het na 90 minuten voetbal 1-1 was.

Gerelateerde berichten

  • GFC-aanvaller vier wedstrijden geschorst25 januari 2020 GFC-aanvaller vier wedstrijden geschorst Naar aanleiding van het gestaakte duel in de strijd om de Tukker Cup tussen GFC en Bon Boys, is er overleg geweest tussen de organisatie van dit toernooi, beide clubs en de KNVB. Tijdens […]
  • Twenthe en GFC door naar kwartfinales Tukker Cup6 februari 2018 Twenthe en GFC door naar kwartfinales Tukker Cup Zowel vv Twenthe als GFC zijn door naar de kwartfinales van de Tukker Cup. Twenthe won vanavond in Wierden van derdeklasser Juventa '12. Na een ruststand van 0-1 werd het uiteindelijk 2-3 […]
  • Siegers op schot in strijd om Tukker Cup24 oktober 2017 Siegers op schot in strijd om Tukker Cup GFC is de strijd om de Tukker Cup uitstekend begonnen. De ploeg van trainer Romano Lammertink versloeg vanavond derdeklasser Avanti Wilskracht met maar liefst 6-1. Olaf Siegers was de […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • GFC wint eerste duel Tukker Cup, Hector fors onderuit23 oktober 2018 GFC wint eerste duel Tukker Cup, Hector fors onderuit GFC heeft de eerste poulewedstrijd in de strijd om de Tukker Cup gewonnen. Op eigen veld werd verdiend met 1-0 gewonnen van KVV Losser dat een klasse hoger speelt dan de Goorse […]