Gestampte meisjes en stickers ruilen

Een rustig weekeinde voor wat betreft de evenementen en activiteiten in het Goorse al kunnen de voetballiefhebbers wel weer hun hart ophalen met de herstart van de competitie voor de Goorse clubs. Morgenmiddag is er ook een laatste ruilmiddag van stickers voor het boek ‘Goor in beeld’ in het Goors Historisch Museum. Morgenavond staan de ‘Gestampte meisjes’ op de planken van De Reggehof met hun voorstelling ‘F*ke it’. Het trio dames brengt een avondvullende show met magie, illusies en de nodige humor. Voor alle evenementen check onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Druk Pinksterweekeinde in Goor en omgeving3 juni 2022 Druk Pinksterweekeinde in Goor en omgeving Er is de komende dagen, ondanks het ontbreken van het Reggae-festival op het Sterplein dit jaar, van alles te doen in en om Goor. Allereerst is het Goorse centrum vanavond de Via Gladiola […]
  • E8 Radiofeest, Focus on Talent en concerten Reggehof27 mei 2022 E8 Radiofeest, Focus on Talent en concerten Reggehof De evenementenkalender vermeldt weer een aantal interessante activiteiten voor dit weekeinde. Zo is er vanavond de vierde editie van Focus on Talent bij CafĂ© Spek met diverse artiesten en […]
  • Kleurrijk in de Hof en films…20 mei 2022 Kleurrijk in de Hof en films… De schijnwerpers staan voor dit Goorse evenementenweekeinde op Kleurrijk in de Hof waar morgen allerlei culturen samen smelten op het Schoolfeestplein. Dat begint om 11:00 uur en duurt […]
  • Cabaret, Duitse klanken en ronkende motoren22 april 2022 Cabaret, Duitse klanken en ronkende motoren Na het enerverende Paasweekeinde is er ook de komende dagen weer van alles te doen in en om het Twentse Haagje. Allereerst het cabaretduo Joosen&De Jager dat vanavond in de Reggehof […]
  • Opening Schoolfeestloods, Manuel en Veteranendag1 april 2022 Opening Schoolfeestloods, Manuel en Veteranendag De evenementenkalender is weer overvol voor het komende weekeinde. Genoeg vertier dus met allereerst de voorstelling 'Sneu' van de Diepenheimse cabaretier AndrĂ© Manuel vanavond in De […]