Gestampte meisjes en stickers ruilen

Een rustig weekeinde voor wat betreft de evenementen en activiteiten in het Goorse al kunnen de voetballiefhebbers wel weer hun hart ophalen met de herstart van de competitie voor de Goorse clubs. Morgenmiddag is er ook een laatste ruilmiddag van stickers voor het boek ‘Goor in beeld’ in het Goors Historisch Museum. Morgenavond staan de ‘Gestampte meisjes’ op de planken van De Reggehof met hun voorstelling ‘F*ke it’. Het trio dames brengt een avondvullende show met magie, illusies en de nodige humor. Voor alle evenementen check onze agenda.

Gerelateerde berichten

  • Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en cafĂ©feesten20 april 2018 Pleinmarkt, Reggestad Muzikanten en cafĂ©feesten Op de activiteitenpagina voor het komende weekeinde staat een streep door de voorstelling van Ronald Snijders en Pieter Jouke van vanavond. Er was te weinig animo voor de voorstelling 'De […]
  • Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren…6 september 2019 Open Dagen, Ronde van Goor en Koekeloeren… De evenementenagenda heeft voor het komende weekeinde weer genoeg te bieden. Zo gaan morgen hulpbehoevende jongeren weer op pad in klassieke auto's tijdens Happy Car Kids en is er de Open […]
  • Griezeltocht, Jeans en live muziek…2 november 2018 Griezeltocht, Jeans en live muziek… De Goorse evenementenkalender voor het komende weekeinde meldt allereerst de griezeltocht die vanavond weer wordt gehouden vanaf het Weversplein bij Lekker Leuk. Vanavond is bij De […]
  • Ashton Brothers, Vitaliteitsmarkt en Reggestad Muzikanten13 januari 2017 Ashton Brothers, Vitaliteitsmarkt en Reggestad Muzikanten Een mooi gevulde evenementenkalender voor dit weekeinde met vanavond het optreden van de alom geprezen Ashton Brothers in De Reggehof. Zij brengen hilarische sketches met acrobatiek en […]
  • Dans, zang en de ondernemer van het jaar9 januari 2015 Dans, zang en de ondernemer van het jaar Er is in het Goorse weer van alles te doen in het tweede weekeinde van het nieuwe jaar. Zo staat de Reggehof morgen in het teken van zang met de komst van Vocal Quartet Rock4. De vier […]