Sleutelduel voor GFC, Hector treft hekkensluiter

De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs hervatten dit weekeinde de competitie na de winterpauze en voor GFC staat er vandaag direct een sleutelduel op het programma. De ploeg van trainer Romano Lammertink gaat op bezoek bij de nummer drie van de zaterdag vierde klasse E, Blauw Wit ’66 (15:00 uur). GFC is vijfde met vier punten minder maar ook een duel minder gespeeld. Aansluiting met de top staat dus op het spel in Holten. Hector begint morgen met een thuisduel. De nummer 8 van de vierde klasse B speelt op ’t Doesgoor tegen hekkensluiter Rietmolen dat in de eerste seizoenshelft al acht nederlagen leed en maar liefst 38 tegengoals incasseerde. In dat opzicht dus alle kansen voor een driepunter voor de groen witten die wel Arno Katera moeten missen. Twenthe speelt ook thuis en ontvangt VIOS uit Beltrum. Het is de strijd tussen de nummers 9 en 7 met een verschil van vier punten in het voordeel van de bezoekers. De duels van Twenthe en Hector beginnen morgen om 14:00 uur.