Sleutelduel voor GFC, Hector treft hekkensluiter

De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs hervatten dit weekeinde de competitie na de winterpauze en voor GFC staat er vandaag direct een sleutelduel op het programma. De ploeg van trainer Romano Lammertink gaat op bezoek bij de nummer drie van de zaterdag vierde klasse E, Blauw Wit ’66 (15:00 uur). GFC is vijfde met vier punten minder maar ook een duel minder gespeeld. Aansluiting met de top staat dus op het spel in Holten. Hector begint morgen met een thuisduel. De nummer 8 van de vierde klasse B speelt op ’t Doesgoor tegen hekkensluiter Rietmolen dat in de eerste seizoenshelft al acht nederlagen leed en maar liefst 38 tegengoals incasseerde. In dat opzicht dus alle kansen voor een driepunter voor de groen witten die wel Arno Katera moeten missen. Twenthe speelt ook thuis en ontvangt VIOS uit Beltrum. Het is de strijd tussen de nummers 9 en 7 met een verschil van vier punten in het voordeel van de bezoekers. De duels van Twenthe en Hector beginnen morgen om 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby7 maart 2020 GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby De eerste elftallen van de Goorse clubs kunnen alledrie de borst nat maken als het gaat om de opponenten van dit weekeinde. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) tegen de koploper in de vierde […]
  • Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede8 februari 2020 Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in Almelo waar GFC op bezoek gaat bij AVC Heracles. Op het veld naast één van oudste tribunes van […]
  • Hector en Twenthe naar subtoppers, GFC thuis tegen Daarle1 februari 2020 Hector en Twenthe naar subtoppers, GFC thuis tegen Daarle GFC hoopt zich vandaag te revancheren voor de zure nederlaag van vorige week tegen Blauw Wit toen na een late treffer met 3-2 werd verloren. De ploeg van trainer Romano Lammertink treft […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]