Zwoferink leidt Hector naar winst op Rietmolen

Hector is de tweede seizoenshelft goed begonnen. Thuis tegen Rietmolen, de hekkensluiter in de vierde klasse B, werd met 2-0 gewonnen. Wesley Zwoferink was de grote man aan Goorse zijde met twee goals die allebei in de eerste helft vielen. In het eerste bedrijf was er meer balbezit voor de bezoekers maar kwam Hector op voorsprong. Na een kwartier draaide hij op de 16-meter weg van zijn opponent en schoot knap raak met rechts: 1-0. Acht minuten later was er miscommunicatie tussen de keeper en de verdedigers van Rietmolen na een lange bal van Dennis ter Elst en kon Zwoferink wederom profiteren: 2-0. In de tweede helft viel er niet veel meer te genieten op sportpark ’t Doesgoor en kon de thuisploeg betrekkelijk eenvoudig de zege over de streep trekken in een van beide ploegen matige wedstrijd.


Gerelateerde berichten

  • Hector overklast door Reunie10 oktober 2021 Hector overklast door Reunie Hector had vandaag weinig in te brengen in het competitieduel tegen Reünie. In Borculo ging de ploeg van trainer Jordi Drent met 6-2 onderuit. Met name het middenveld van de groen witten […]
  • Sleutelduel voor GFC, Hector treft hekkensluiter25 januari 2020 Sleutelduel voor GFC, Hector treft hekkensluiter De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs hervatten dit weekeinde de competitie na de winterpauze en voor GFC staat er vandaag direct een sleutelduel op het programma. De ploeg van […]
  • Hector laat zege tegen hekkensluiter uit handen glippen9 april 2017 Hector laat zege tegen hekkensluiter uit handen glippen Een uitermate tegenvallend resultaat voor sv Hector vanmiddag tegen hekkensluiter Rietmolen. Na een 0-2 voorsprong werd het uiteindelijk 2-2 op het kunstgras in het Gelderse dorp. De ploeg […]
  • Hector speelt gelijk in Markelo30 oktober 2016 Hector speelt gelijk in Markelo Hector hield uiteindelijk een punt over aan het duel in en tegen Markelo en daar konden de groen-witten uiteindelijk het minst tevreden mee zijn van de twee ploegen. Hector was met name […]
  • Biesemaat weer trefzeker voor winnend Hector16 oktober 2016 Biesemaat weer trefzeker voor winnend Hector Vorige week greep hij al zijn kans in de basis-elf van Hector door twee goals te maken in de met 1-3 gewonnen wedstrijd tegen TVO. In het thuisduel tegen Rietmolen herhaalde Rick Biesemaat […]