Zwoferink leidt Hector naar winst op Rietmolen

Hector is de tweede seizoenshelft goed begonnen. Thuis tegen Rietmolen, de hekkensluiter in de vierde klasse B, werd met 2-0 gewonnen. Wesley Zwoferink was de grote man aan Goorse zijde met twee goals die allebei in de eerste helft vielen. In het eerste bedrijf was er meer balbezit voor de bezoekers maar kwam Hector op voorsprong. Na een kwartier draaide hij op de 16-meter weg van zijn opponent en schoot knap raak met rechts: 1-0. Acht minuten later was er miscommunicatie tussen de keeper en de verdedigers van Rietmolen na een lange bal van Dennis ter Elst en kon Zwoferink wederom profiteren: 2-0. In de tweede helft viel er niet veel meer te genieten op sportpark ’t Doesgoor en kon de thuisploeg betrekkelijk eenvoudig de zege over de streep trekken in een van beide ploegen matige wedstrijd.