Twenthe fors onderuit tegen VIOS

Een competitiestart van vv Twenthe in 4B. De Tricolores hielden een uur lang stand tegen VIOS maar ging uiteindelijk toch nog fors met 1-4 onderuit op het eigen sportpark ’t Piepwillem. In de eerste helft ging het gelijk op en was Twenthe via Jeffrey Asbroek dicht bij de openingstreffer. Toch was de ruststand 0-0. In de tweede helft brandde het meteen los met de 0-1 van Ian Groot Zevert direct na rust. De gelijkmaker viel een minuut later toen Koen Morsink namens Twenthe scoorde. Na een uur werd het 1-2 door Tom Walterbos en was het verzet van de thuisploeg direct gebroken. Freek Helmers tekende niet veel later voor de 1-3 uit een penalty én de 1-4. Saillant detail is dat beide ploegen elkaar ook tegen kwamen tijdens het korte trainingskamp in Spanje. Waar Twenthe trainde en een oefenduel speelde, ging VIOS daar survivelen. “Dat zagen we dus in de tweede helft terug” merkte een toeschouwer gevat op.