Twenthe fors onderuit tegen VIOS

Een competitiestart van vv Twenthe in 4B. De Tricolores hielden een uur lang stand tegen VIOS maar ging uiteindelijk toch nog fors met 1-4 onderuit op het eigen sportpark ’t Piepwillem. In de eerste helft ging het gelijk op en was Twenthe via Jeffrey Asbroek dicht bij de openingstreffer. Toch was de ruststand 0-0. In de tweede helft brandde het meteen los met de 0-1 van Ian Groot Zevert direct na rust. De gelijkmaker viel een minuut later toen Koen Morsink namens Twenthe scoorde. Na een uur werd het 1-2 door Tom Walterbos en was het verzet van de thuisploeg direct gebroken. Freek Helmers tekende niet veel later voor de 1-3 uit een penalty én de 1-4. Saillant detail is dat beide ploegen elkaar ook tegen kwamen tijdens het korte trainingskamp in Spanje. Waar Twenthe trainde en een oefenduel speelde, ging VIOS daar survivelen. “Dat zagen we dus in de tweede helft terug” merkte een toeschouwer gevat op.

Gerelateerde berichten

  • Sneu verlies Hector in Beltrum16 februari 2020 Sneu verlies Hector in Beltrum Hector leek lang op weg naar een gelijkspel in het uitduel met VIOS in Beltrum maar stapte uiteindelijk toch met lege handen van het veld. Het werd 2-1 in het Gelderse dorp na een […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe op schot tegen Hoeve Vooruit: 5-010 november 2019 Twenthe op schot tegen Hoeve Vooruit: 5-0 Na een bedroevende start in de competitie lijkt het lek bij vv Twenthe boven. Na de eerste zege vorige week in en tegen Buurse, deklasseerde de ploeg van trainer Hans Dirksen vanmiddag […]
  • Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-717 november 2019 Twenthe krijgt klop van Victoria: 2-7 Na twee zeges in de vierde klasse B van het zondag-amateurvoetbal kreeg vv Twenthe vanmiddag flink klop van het Enschedese Victoria'28. Op het eigen sportpark 't Piepwillem werd het […]
  • Twenthe niet langs tiental Eilermark14 oktober 2018 Twenthe niet langs tiental Eilermark Na de twee verliespartijen tegen respectievelijk Sportlust Glanerbrug en Saasveldia ging vv Twenthe vanmiddag wederom onderuit in de derde klasse A. De thuiswedstrijd tegen het […]