Repair Café in De Mossendam

Wat doe je met een broodrooster die het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of met een trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Nee, want Sporthal De Mossendam organiseert op zaterdag 8 februari 2020 het allereerste Repair Café van Goor. Tussen 10.00 uur en 13.00 uur staan er vrijwilligers klaar om dit repareren.

Gerelateerde berichten

  • Repair Cafe weer geopend8 september 2020 Repair Cafe weer geopend Sporthal De Mossendam organiseert iedere tweede zaterdag van de maand een Repair Cafe. Vanwege de corona-maatregelen is het maandenlang stil geweest rondom het Repair Cafe. Aanstaande […]
  • Tweede Repair Café Mossendam9 maart 2020 Tweede Repair Café Mossendam Het is weer tijd voor een Repair Café. Sporthal De Mossendam heeft de deuren geopend om gratis te helpen bij reparaties. Medewerkers staan klaar om allerhande klusjes te vervolmaken. De […]
  • Kanjersbijeenkomst in De Mossendam28 januari 2020 Kanjersbijeenkomst in De Mossendam De Mossendam is donderdag het decor van een bijeenkomst van de Kanjers uit Twente. Deze ochtend is elke Kanjer welkom die iedere dag (over)leeft met de gevolgen van kanker. Jessica […]
  • Repaircafé begint succesvol8 februari 2020 Repaircafé begint succesvol Het lijkt in een grote behoefte te voorzien. Allerhande dingen die niet helemaal meer zijn zoals ze waren maar wel een tweede kans verdienen. Het eerste Repaircafé in sporthal De […]
  • Speelparadijs in De Mossendam12 februari 2020 Speelparadijs in De Mossendam Voor de thuisblijvers staat er deze voorjaarsvakantie weer een grote sportdag op de rol. Op maandag 17 en dinsdag 18 februari wordt De Mossendam weer omgetoverd tot één groot […]