Kanjersbijeenkomst in De Mossendam

De Mossendam is donderdag het decor van een bijeenkomst van de Kanjers uit Twente. Deze ochtend is elke Kanjer welkom die iedere dag (over)leeft met de gevolgen van kanker. Jessica Nijzink, oedeem- en oncologie fysiotherapeut, zal acte de presence geven. De ochtend is van 10.00 uur tot en met 12.00 uur. De koffie staat klaar. Aanmelden is niet nodig. Maar de organisatie vindt het wel prettig om te weten dat je komt.  Aanmelden of voor vragen kan via het e-mailadres kanjersuittwente@nullgmail.com of via de facebookpagina www.facebook.com/kanjersuittwente.

Gerelateerde berichten

  • Repaircafé begint succesvol8 februari 2020 Repaircafé begint succesvol Het lijkt in een grote behoefte te voorzien. Allerhande dingen die niet helemaal meer zijn zoals ze waren maar wel een tweede kans verdienen. Het eerste Repaircafé in sporthal De […]
  • Repair Café in De Mossendam29 januari 2020 Repair Café in De Mossendam Wat doe je met een broodrooster die het niet meer doet? Met een fiets waarvan het wiel aanloopt? Of met een trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Nee, want Sporthal De Mossendam […]
  • Klimmen en klauteren in De Mossendam29 april 2019 Klimmen en klauteren in De Mossendam Het is meivakantie en dus haalt De Mossendam jouw uit de luie stoel. Komende woensdag heeft de sporthal een 'Freerun tikkertje' georganiseerd voor de kinderen. En dat betekent dat de hele […]
  • Speelparadijs in De Mossendam12 februari 2020 Speelparadijs in De Mossendam Voor de thuisblijvers staat er deze voorjaarsvakantie weer een grote sportdag op de rol. Op maandag 17 en dinsdag 18 februari wordt De Mossendam weer omgetoverd tot één groot […]
  • Maximale aantal vluchtelingen komt straks naar Goor6 november 2015 Maximale aantal vluchtelingen komt straks naar Goor Het maximale aantal van 200 vluchtelingen komt omstreeks drie uur naar Goor om hun intrek te nemen in sporthal De Mossendam. Het COA heeft de gemeente Hof van Twente laten weten dat het […]