Maatregelen te over, behalve in de Molenstraat…

Er zijn in deze dagen diverse omleidingen vanwege werkzaamheden die ook weer tot de nodige frustratie leiden. Maar daar waar het eigenlijk zou moeten gebeuren, is het nog angstvallig rustig. Aan de herinrichting van de Molenstraat zodat deze weer van twee kanten toegankelijk is, is nog niet begonnen. Wel aan diverse wegversmallingen en drempels die geplaatst worden zoals in de Laarstraat, de Korte Dijk en de Blauwververij. Op social media wordt veel onvrede geuit over deze verkeersremmende maatregelen rondom de Molenstraat en op Facebook is zelfs een pagina aangemaakt onder de titel ‘De Goorse verkeerssoap‘. De tendens is hetzelfde: Wanneer mag Goor de Molenstraat weer door ?

Drempels in de Korte Dijk


Gerelateerde berichten

  • Molenstraat weer open voor (eenrichtings-)verkeer25 maart 2020 Molenstraat weer open voor (eenrichtings-)verkeer Het gedeelte van de Molenstraat tussen de Voorstraat en Middenstraat is vanaf vandaag weer open voor het verkeer. Eénrichtingsverkeer, dat dan wel want er is nog geen zicht op het […]
  • CDA wil snel actie naar aanleiding van Molenstraatdiscussie13 juni 2016 CDA wil snel actie naar aanleiding van Molenstraatdiscussie De lokale CDA-fractie heeft een aantal prangende vragen gestuurd naar het college van B&W over de ontstane verkeersoverlast na het instellen van éénrichtingsverkeer in de Molenstraat. […]
  • Frustratie door afsluiting Kloosterlaan1 maart 2016 Frustratie door afsluiting Kloosterlaan Werkzaamheden gisteren en vandaag  aan het begin van de Kloosterlaan hebben tot frustratie geleid bij weggebruikers en omwonenden. Door de afsluiting reden veel automobilisten zich vast. […]
  • Reacties op column Jodocus…5 mei 2015 Reacties op column Jodocus… Via social media en mail komen er nog steeds veel reacties op de veranderende verkeerssituaties in Goor. Ook op de column van Jodocus werd veel gereageerd. De lezers zijn verdeeld, zo […]
  • Deel Molenstraat dicht voor werkzaamheden16 maart 2020 Deel Molenstraat dicht voor werkzaamheden De Goorse Molenstraat is vanaf voor een deel afgesloten voor verkeer. Het gaat om het stuk vanaf de afslag naar de Voorstraat tot aan de bocht voor de afslag naar de Bleekstraat. Daar […]