Fiets- en ruiterpad langs Barloseweg kan er komen

Het fietspad aan de Barloseweg, net buiten Goor, kan, als het aan het College van B&W ligt, worden doorgetrokken en verbonden aan de Rikkeringsweg. Dit fietspad sluit aan op het gerealiseerde fietspad langs de Regge vanaf de Rikkeringsweg. Daarmee wordt een ontbrekend stukje fietsnetwerk aangelegd waar al 10 jaar over wordt gesproken. Naast het fietspad wordt een ruiter- en wandelpad aangelegd. Hierdoor kunnen de ruiters en amazones van manege de Barlo straks over een eigen pad en hoeven niet langer over de onverharde Barloseweg langs de Zomerweg. De aanleg van het fietspad past in de ambitie van de gemeente en provincie om deze regionale fietsnetwerken te versterken.

Gerelateerde berichten

  • Laatste bouwfase Heeckeren in maart van start22 januari 2022 Laatste bouwfase Heeckeren in maart van start Het college van burgemeester en wethouders heeft het ontwerp vastgesteld voor het woonrijp maken van het laatste gedeelte van de wijk Heeckeren. In de komende periode worden de […]
  • Komende weken overlast door wegwerkzaamheden27 mei 2020 Komende weken overlast door wegwerkzaamheden Er moet in Goor in de komende weken rekening worden gehouden met overlast op een aantal wegen en fietspaden in verband met wegwerkzaamheden. Zo wordt, nog voor de zomervakantie, op een […]
  • Brievenbus Entersestraat verplaatst naar fietspad29 juni 2018 Brievenbus Entersestraat verplaatst naar fietspad De brievenbus die voor ergernis zorgde aan de Entersestraat is door Post.NL verplaatst naar de overzijde. De oranje bus stond aanvankelijk bij de parkeerplaats tegenover tankstation Hoek […]
  • Pony’s op beachveld blijkt 1 april-grap1 april 2018 Pony’s op beachveld blijkt 1 april-grap Het wekte verbazing met name bij de gebruikers van het Beachveld naast sporthal De Mossendam. Vorige week werd aangekondigd dat er ook pony's getraind zouden worden van manege De Barlo. […]
  • Dressuurprijzen voor jonge Goorse ruiters12 maart 2018 Dressuurprijzen voor jonge Goorse ruiters Luuk Bolink heeft de clubtitel dressuur in de klasse B veroverd bijĀ  manege De Barlo. Dit is een competitie bestaande uit drie wedstrijden in d winterperiode waarbij de ruiters elke […]