Open Huis, Pieter Derks en Orkest van het Oosten…

De evenementenkalender voor het komende weekeinde meldt allereerst het Open Huis van de Goorse vestiging van De Waerdenborch aan de Gruttostraat. Daar kunnen ouders en verlaters van de basisschool vanavond terecht om zich te laten informeren over het vervolgonderwijs. In De Reggehof staat vanavond de bekende cabaretier Pieter Derks met zijn voorstelling ‘Voor wat het waard is’. Morgenavond is er Spooktocht die start bij buurthuis ’t Gijmink terwijl er zondag weer een ZondagMiddagCafé voor senioren is. Zondagmiddag is ook het klassieke concert van een deel van Orkest van het Oosten in De Reggehof met werken van Mozart en Schubert. Voor alle evenementen check onze kalender.

Pieter Derks

Gerelateerde berichten

  • Pieter Derks, André Kuipers en Playbackshows20 januari 2017 Pieter Derks, André Kuipers en Playbackshows Het is vooral druk bij De Reggehof dit weekeinde. Op de evenementenkalender prijkt natuurlijk het inmiddels uitverkochte optreden van astronaut André Kuipers (foto) van morgenavond al zijn […]
  • Digitaal Open Huis De Waerdenborch17 januari 2022 Digitaal Open Huis De Waerdenborch Het open huis van de Goorse vestiging van De Waerdenborch voor kinderen en hun ouders die straks naar de middelbare school moeten, is volgende week zaterdag (29 januari). Het is, vanwege […]
  • Informatie-avond voor ouders nieuwkomers Waerdenborch1 november 2021 Informatie-avond voor ouders nieuwkomers Waerdenborch Scholengemeenschap De Waerdenborch organiseert komende woensdag een informatieavond voor ouders van leerlingen van groep 8 van de basisscholen in Goor en omgeving. Tussen 19:00 uur en […]
  • Leerlingen Waerdenborch doen kennis op bij Goorse bedrijven19 oktober 2021 Leerlingen Waerdenborch doen kennis op bij Goorse bedrijven Een groot aantal Goorse leerlingen van de Waerdenborch hebben vorige week een mooie ervaring opgedaan in het technische bedrijfsleven. In totaal werkten 33 bedrijven mee aan deze […]
  • Zaterdag Open Huis Home of Talents2 september 2021 Zaterdag Open Huis Home of Talents Komende zaterdag 4 september zet Home of Talents de deuren van theater De Reggehof open voor een inkijkje in het lesprogramma en de mogelijkheden. in Goor. Er is een route door het gebouw […]