Negen Goorse brandweerlieden Koninklijk geëerd

Een bijzondere avond voor negen Goorse brandweerlieden, gisteravond in de raadszaal het Goorse gemeentehuis. Nico Eggenkamp, Erik Eggink, Arjan ter Horst, Harrie Klumpers, Erik Mengerink, Charl Reiners, René Remmers, Johan Schilperoort en René Wubbels, werden geëerd met een Koninklijke onderscheiding voor het feit dat zij 20 jaar of langer in dienst zijn van de brandweer. In totaal werden er gisteravond 22 brandweerlieden uit de Hof gedecoreerd als Lid in de Orde van Oranje Nassau, in het gemeentehuis in Goor. Het is voor het laatst dat vrijwilligers van de brandweer ‘automatisch’ en lintje krijgen als zij meer dan 20 jaar actief zijn geweest. Daarom werden de onderscheidingen op de valreep in de hele regio nog toegekend. Vanaf heden is niet meer het aantal dienstjaren maatgevend maar met name de prestaties.

Staand vlnr: Nico Eggenkamp, Erik Eggink, Erik Mengerink, Charl Reiners, René Wubbels en Harrie Klumpers. Onder vlnr: Johan Schilperoort, Arjan Ter Horst en René Remmers.

Gerelateerde berichten