Hector en Twenthe naar subtoppers, GFC thuis tegen Daarle

GFC hoopt zich vandaag te revancheren voor de zure nederlaag van vorige week tegen Blauw Wit toen na een late treffer met 3-2 werd verloren. De ploeg van trainer Romano Lammertink treft op eigen veld Sportclub Daarle (14:30 uur) dat 10e staat op de ranglijst in de vierde klasse E met 11 punten minder dan GFC dat 5e staat. Het noodlijdende vv Twenthe, dat vorige week op eigen veld klop kreeg van VIOS Beltrum (1-4), speelt morgen in de zondag vierde klasse B een uitwedstrijd bij subtopper Neede, en kan dus wederom de borst nat maken. Dat geldt ook voor Hector. De groen witten gaan naar ’t Stedeke voor de Hofderby tegen vv Diepenheim dat het goed doet met een voorlopige 5e plek op de ranglijst. Beide ploegen wonnen vorige week. Hector klopte Rietmolen met 2-0 terwijl Diepenheim in Enschede van Victoria’28 won met 3-4. De duels van Twenthe en Hector beginnen morgen om 14:00 uur.


Gerelateerde berichten

  • GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby7 maart 2020 GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby De eerste elftallen van de Goorse clubs kunnen alledrie de borst nat maken als het gaat om de opponenten van dit weekeinde. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) tegen de koploper in de vierde […]
  • Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede8 februari 2020 Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in Almelo waar GFC op bezoek gaat bij AVC Heracles. Op het veld naast één van oudste tribunes van […]
  • Sleutelduel voor GFC, Hector treft hekkensluiter25 januari 2020 Sleutelduel voor GFC, Hector treft hekkensluiter De eerste elftallen van de Goorse voetbalclubs hervatten dit weekeinde de competitie na de winterpauze en voor GFC staat er vandaag direct een sleutelduel op het programma. De ploeg van […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]