GFC maatje te groot voor Daarle

GFC had vanmiddag in de zaterdag vierde klasse E geen moeite met Sportclub Daarle. Het werd uiteindelijk 5-0 op sportpark Heeckeren. Bij rust was het ondanks een groot aantal kansen voor de thuisploeg ‘slechts’ 1-0 door een vroege treffer van Olaf Siegers. Na de thee ging het afronden beter en kon GFC uitlopen door goals van weer Olaf Siegers. Tim Wassink (twee keer) en Daan Zwierink. GFC blijft vijfde in 4E met 27 punten uit 13 wedstrijden.

Gerelateerde berichten

  • GFC wint eerste competitieduel21 september 2019 GFC wint eerste competitieduel GFC is de competitie in de zaterdag vierde klasse uitstekend begonnen. De rood zwarten wonnen de uitwedstrijd tegen Sportclub Daarle overtuigend met 1-5. Tim Wassink had met een […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • GFC in matig duel langs MVV’6926 oktober 2019 GFC in matig duel langs MVV’69 Zonder tot heel goed voetbal te komen heeft GFC vanmiddag een belangrijke zege geboekt. In Marle won de ploeg van trainer Romano Lammertink verdiend met 1-3 van MVV’69. Bij rust was het […]
  • GFC boekt belangrijke zege op ATC’65, Wassink weer trefzeker23 november 2019 GFC boekt belangrijke zege op ATC’65, Wassink weer trefzeker GFC heeft vanmiddag een duidelijke en verdiende 4-1 zege geboekt op het Hengelose ATC'65 dat vooraf evenveel punten (18) had dan de rood zwarten. Tim Wassink (foto) was wederom op schot […]
  • GFC in matig duel onderuit bij Heracles8 februari 2020 GFC in matig duel onderuit bij Heracles GFC ging vandaag in Almelo in een matig duel met 2-1 onderuit tegen AVC Heracles. Op het terrein aan de Bornsestraat waar ooit het knusse stadionnetje van de profs van Heracles stond, […]