Fikse oorwassing voor Hector in Diepenheim

Hector ging vanmiddag fors onderuit in de vierde klasse B. In en tegen Diepenheim werd het maar liefst 7-1 voor de thuisploeg. De groen witten lieten zich in ‘ t Stedeke vanaf minuut één overrompelen en speelden al snel een verloren wedstrijd. Bij rust was het al 3-0 door twee goals van Jelte Zwiers en een treffer van Tommas Roessink. Vlak voor rust leek Hector wat terug te doen maar de aanval werd gestuit door doelman Nick van Munster die een doorgebroken speler vloerde en met rood moest vertrekken.

In het tweede bedrijf deed Hector heiemaal niets met de overtalsituatie en leverde het een collectieve wanprestatie. Diepenheim kon doen wat het wilde en met tien man uitlopen naar een grote uitslag. Het werd 7-0 nadat na rust Daan Gerritsen, Tommas Roessink (twee keer) en Ton Floor het net vonden. De 7-1 in de slotfase van Christian Jimenez was slechts voor de statistieken.

Gerelateerde berichten

  • Diepenheim klopt Hector, de spanning onderin neemt toe15 april 2018 Diepenheim klopt Hector, de spanning onderin neemt toe Diepenheim heeft Hector vandaag op eigen veld verslagen. In een wedstrijd waarin Diepenheim de grootste en beste kansen had, viel de enige goal van de wedstrijd in blessuretijd. Een […]
  • Derde nederlaag op rij voor Hector1 maart 2020 Derde nederlaag op rij voor Hector Hector verloor vandaag op eigen veld nipt met 0-1 van Sportclub Neede. Het was de derde nederlaag op rij voor de ploeg van trainer Mark Dijkstra. Tegen subtopper Neede werd het na een […]
  • Hector en Twenthe naar subtoppers, GFC thuis tegen Daarle1 februari 2020 Hector en Twenthe naar subtoppers, GFC thuis tegen Daarle GFC hoopt zich vandaag te revancheren voor de zure nederlaag van vorige week tegen Blauw Wit toen na een late treffer met 3-2 werd verloren. De ploeg van trainer Romano Lammertink treft […]
  • Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd10 november 2019 Hector klopt topper Reunie in doelpuntenrijke wedstrijd Hector heeft de tweede zege in het seizoen binnen, en wat voor één. Het nog ongeslagen Reunie uit Borculo werd op 't Doesgoor met 4-3 verslagen. Een benutte penalty van Wesley Zwoferink […]
  • Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria3 november 2019 Hector geeft voorsprong uit handen bij Victoria Hector speelde vanmiddag in Enschede met 2-2 gelijk tegen Victoria'28. De ploeg van trainer Mark Dijkstra stond na 18 minuten met 0-2 voor. Sjoerd Koster zette na tien minuten Hector op […]