Fikse oorwassing voor Hector in Diepenheim

Hector ging vanmiddag fors onderuit in de vierde klasse B. In en tegen Diepenheim werd het maar liefst 7-1 voor de thuisploeg. De groen witten lieten zich in ‘ t Stedeke vanaf minuut één overrompelen en speelden al snel een verloren wedstrijd. Bij rust was het al 3-0 door twee goals van Jelte Zwiers en een treffer van Tommas Roessink. Vlak voor rust leek Hector wat terug te doen maar de aanval werd gestuit door doelman Nick van Munster die een doorgebroken speler vloerde en met rood moest vertrekken.

In het tweede bedrijf deed Hector heiemaal niets met de overtalsituatie en leverde het een collectieve wanprestatie. Diepenheim kon doen wat het wilde en met tien man uitlopen naar een grote uitslag. Het werd 7-0 nadat na rust Daan Gerritsen, Tommas Roessink (twee keer) en Ton Floor het net vonden. De 7-1 in de slotfase van Christian Jimenez was slechts voor de statistieken.