Twenthe verliest in Neede

Twenthe speelde vandaag bij vlagen best aardig maar bleef uiteindelijk opnieuw met lege handen. Het uitduel met Sportclub Neede werd met 3-1 verloren. Bij rust was het 1-1. Na 19 seconden al werd een geschoten bal van richting veranderd en belandde achter Twenthe-doelman Bas Zweers in het doel: 1-0. Zweers moest na een goede redding waarbij hij hard werd geraakt geblesseerd van het veld. Hij werd vervangen door Martijn Busscher. Vlak voor rust werd het 1-1 door een goal van Jeffrey Asbroek.

In de tweede helft ging het duel lang gelijk op maar waren het twee snelle uitvallen van de thuisploeg die Twenthe de das om deden. Sportclub Neede scoorde daaruit in de 70e en 90e minuut. Twenthe blijft door de nederlaag in de onderste regionen van de vierde klasse B met 13 punten uit 14 wedstrijden.