Twenthe verliest in Neede

Twenthe speelde vandaag bij vlagen best aardig maar bleef uiteindelijk opnieuw met lege handen. Het uitduel met Sportclub Neede werd met 3-1 verloren. Bij rust was het 1-1. Na 19 seconden al werd een geschoten bal van richting veranderd en belandde achter Twenthe-doelman Bas Zweers in het doel: 1-0. Zweers moest na een goede redding waarbij hij hard werd geraakt geblesseerd van het veld. Hij werd vervangen door Martijn Busscher. Vlak voor rust werd het 1-1 door een goal van Jeffrey Asbroek.

In de tweede helft ging het duel lang gelijk op maar waren het twee snelle uitvallen van de thuisploeg die Twenthe de das om deden. Sportclub Neede scoorde daaruit in de 70e en 90e minuut. Twenthe blijft door de nederlaag in de onderste regionen van de vierde klasse B met 13 punten uit 14 wedstrijden.


Gerelateerde berichten

  • Twenthe gedegradeerd na nederlaag in Rossum2 juni 2019 Twenthe gedegradeerd na nederlaag in Rossum VV Twenthe is vanmiddag gedegradeerd naar de vierde klasse van het zondag-amateurvoetbal. De ploeg van trainer Hans Dirksen verloor in Rossum met 3-0 van RSC na een ruststand van 1-0. In […]
  • Twenthe eenvoudig langs Wilhelminaschool30 november 2014 Twenthe eenvoudig langs Wilhelminaschool Een gemakkelijke middag voor vv Twenthe op het eigen sportpark 't Piepwillem. De ploeg van trainer Michiel Mensink zette het Hengelose Wilhelminaschool eenvoudig aan de kant met 5-1. […]
  • Twenthe komt in Rietmolen niet verder dan 1-129 september 2019 Twenthe komt in Rietmolen niet verder dan 1-1 Het vorig jaar uit de derde klasse gedegradeerde vv Twenthe kan tot dusver in de vierde klasse nog niet imponeren. De ploeg van trainer Hans Dirksen moest na de puntendeling van vorige […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Twenthe wint van SP Lochem10 november 2013 Twenthe wint van SP Lochem Twenthe Goor heeft na weken van droogte een knappe overwinning geboekt op Lochem. De bezoekers, die tot aan vanmiddag de minste verliespunten hadden in de vierde klasse B, gingen met 2-1 […]