Twenthe verliest in Neede

Twenthe speelde vandaag bij vlagen best aardig maar bleef uiteindelijk opnieuw met lege handen. Het uitduel met Sportclub Neede werd met 3-1 verloren. Bij rust was het 1-1. Na 19 seconden al werd een geschoten bal van richting veranderd en belandde achter Twenthe-doelman Bas Zweers in het doel: 1-0. Zweers moest na een goede redding waarbij hij hard werd geraakt geblesseerd van het veld. Hij werd vervangen door Martijn Busscher. Vlak voor rust werd het 1-1 door een goal van Jeffrey Asbroek.

In de tweede helft ging het duel lang gelijk op maar waren het twee snelle uitvallen van de thuisploeg die Twenthe de das om deden. Sportclub Neede scoorde daaruit in de 70e en 90e minuut. Twenthe blijft door de nederlaag in de onderste regionen van de vierde klasse B met 13 punten uit 14 wedstrijden.


Gerelateerde berichten

  • Goor vandaag 76 jaar geleden bevrijd…8 april 2021 Goor vandaag 76 jaar geleden bevrijd… Opdat wij nooit vergeten. De veel gebruikte term geldt voor Goor tweeledig. Waar een maand geleden nog de slachtoffers van het bombardement op Goor werden herdacht is het vandaag de dag […]
  • Marcel en Annet van koper en ijzer…23 april 2017 Marcel en Annet van koper en ijzer… Marcel en Annet Deegens zijn twaalf en een half jaar getrouwd en dat bleef niet onopgemerkt. Een gezellig feest bij Monte Bello op bourgondische wijze werd gevierd door familie en vrienden […]
  • Apollo steelt de show tijdens bijzonder lustrum29 juni 2019 Apollo steelt de show tijdens bijzonder lustrum Het was het summum van het jaar voor de leden van Apollo. Tijdens de 100ste verjaardag konden zij vanmiddag in een verhitte Tent hun kunsten vertonen en dat gebeurde op hoog niveau. De […]
  • Alleman draait drama L’avenir6 april 2017 Alleman draait drama L’avenir Filmhuis Alleman draait dinsdag in De Reggehof de film L’avenir. Na Paul Verhoevens Elle’ is het wederom de beurt om Isabelle Huppert te zien. Dit drama uit 2016 van Mia Hansen-Løve begint […]
  • Konijn kwijt?25 juni 2010 Konijn kwijt? Met schoolfeest gebeuren soms rare dingen, zo ook deze morgen op de Whee. De familie Veehof werd namelijk verrast met een nieuwe bewoner in hun tuin. Het betreft hier een tam zwart/wit […]