Olympia boekt eerste zege

De tafeltennissers van Olympia hebben hun eerste overwinning in de voorjaarscompetitie geboekt. De eerste-klasser die vorige week in Enschede nog met 6-3 verloor van Entac 4, won in de tweede speelronde met dezelfde cijfers van Effekt’74 2 uit Wierden. William Krien, Joop Poelwijk en Paul Leydekkers wonnen in de sportzaal aan de Kievitstraat, alle drie twee van de drie enkelpartijen. Komende vrijdag spelen de Goorse tafeltennissers in Apeldoorn aantreden tegen hekkensluiter De Brug 4.

Gerelateerde berichten

  • Ook tafeltennissers Olympia 2 kampioen24 april 2017 Ook tafeltennissers Olympia 2 kampioen In navolging van het eerste team zijn ook de tafeltennissers van het tweede van Olympia kampioen geworden en dat op hetzelfde niveau (tweede klasse) als het vlaggeschip. Daardoor komt […]
  • Olympia 2 ondanks winst bijna gedegradeerd21 november 2017 Olympia 2 ondanks winst bijna gedegradeerd Het tweede team van tafeltennisvereniging Olympia (foto) won de thuiswedstrijd tegen Effekt '74 uit Wierden met 6-4 maar dat kan waarschijnlijk niet voorkomen dat de promovendus volgend […]
  • Joop van Sermond-bokaal naar Tom Broeke20 januari 2020 Joop van Sermond-bokaal naar Tom Broeke Tom Broek heeft zich in de afgelopen week gekroond tot clubkampioen van tafeltennisvereniging Olympia. De Gorenaar versloeg in een spannende finale de winnaar van vorig jaar: William […]
  • Tom Broek clubkampioen Olympia18 januari 2016 Tom Broek clubkampioen Olympia Tom Broek is de winnaar geworden van de clubkampioenschappen van de Goorse tafeltennisvereniging Olympia. In de sporthal aan de Kievitstraat versloeg hij in de finale Fons Morsink met […]
  • Olympia 2 na zinderende eindsprint naar de titel29 april 2019 Olympia 2 na zinderende eindsprint naar de titel Een titel met een zinderende ontknoping. De mannen van Olympia 2 hebben na een sensationeel slot het kampioenschap in de wacht gesleept in de tweede klasse F bij het regionale […]