Jubileumconcert Apollo in beeld

Het was de afsluiting van het jubileumjaar van de 100-jarige muziekvereniging Apollo op 14 december jongstleden. Een volle sporthal De Mossendam genoot van een concert onder de titel ‘Apollo pakt uit’ met diverse solisten en medewerking van andere orkesten- en musici. Dit concert is in beeld gebracht en nu in zijn geheel terug te kijken via YouTube. De hele film duurt twee uur en negen minuten en via deze LINK terug te kijken.

Gerelateerde berichten

  • Nagenieten van Apollo’s slotconcert17 december 2019 Nagenieten van Apollo’s slotconcert De jubilerende muziekvereniging Apollo pakte zaterdagavond spectaculair uit met een grootse voorstelling voor een bijna uitverkochte sporthal. Via een groot scherm werden beelden getoond […]
  • Ellen Eeftink en muzikanten Marinierskapel bij ‘Apollo pakt uit’6 december 2019 Ellen Eeftink en muzikanten Marinierskapel bij ‘Apollo pakt uit’ De afsluiting van het jubileumjaar van Apollo belooft volgende week zaterdag een groots spektakel te worden. In sporthal de Mossendam wordt een grote stellage opgebouwd om de multimediale […]
  • Kaartverkoop voor spetterend slot Apollo gestart19 november 2019 Kaartverkoop voor spetterend slot Apollo gestart Muziekvereniging Apollo sluit haar 100-jarig jubileum af met een evenement waar nog lang over gesproken gaat worden. Apollo houdt het nog even een beetje mysterieus. En dat is ook precies […]
  • Apollo in nieuwe uniformen tijdens Taptoe10 september 2019 Apollo in nieuwe uniformen tijdens Taptoe De drum- en showfanfare van Apollo zal in hagelnieuwe kledij meedoen aan de grootse Taptoe die op zaterdag 21 september op het Schoolfeestplein wordt gehouden. Voorafgaand aan dat […]
  • Topkorpsen bij Taptoe 100-jarig Apollo16 juli 2019 Topkorpsen bij Taptoe 100-jarig Apollo Er komen vijf topshow-korpsen naar Goor om mee te doen aan de Taptoe ter ere van de 100-jarige muziekverening Apollo op zaterdag 21 september. De korpsen behaalden twee jaar geleden nog […]