Hoog bezoek voor burgemeester Nauta

Het is een jaarlijkse Carnavalstraditie in de Hof waar ook dit jaar niet aan wordt getornd. De Prinsen van de drie Carnavalsverenigingen uit Goor, Bentelo en Hengevelde gingen vanmiddag op kennismakingsbezoek bij burgemeester Ellen Nauta. CV Sterzo-hoogheid Mark Escher, Hofprins Robert ten Thije van de Hagmöll’n-lummels en Prins Edwin Tuinte van de Höftemennekes uit Hengevelde bespraken daar ook een deel van de inhoud van de speciale raadsvergadering op zaterdag 22 februari wanneer ook de sleuteloverdracht plaats vindt in het gemeentehuis. In Goor is er de avond daarvoor een grootse feestavond in Zaal De Ster als voorbode op het Carnavalsweekeinde dat tot en met dinsdag 25 februari duurt. Dan zal ook de stadssleutel weer worden terug gegeven aan de burgemeester.

Burgemeester Nauta met vlnr de Prinsen Robert, Mark en Edwin

Gerelateerde berichten

  • Plaagstootjes tijdens sleuteloverdracht25 februari 2017 Plaagstootjes tijdens sleuteloverdracht Een bonte bende vanochtend in het gemeentehuis in Goor. Een grote stoet aan carnavalisten kwam met open wagens en bussen om daar de sleuteloverdracht mee te maken. Ook CV Sterzo was […]
  • Voorschot op daverend carnavalsfeest…14 februari 2020 Voorschot op daverend carnavalsfeest… De polonaises werden al vroeg ingezet vanochtend op de Goorse basisscholen 't Heeckeren en De Albatros. Daar werd alvast een voorschot genomen op het Feest der Zotten dat volgende week […]
  • Feest bij Prins Mark19 januari 2020 Feest bij Prins Mark Gisteren keek men in Hengevelde al raar op toen de Raad van 11 van CV Sterzo een grote paal kwam plaatsen bij het huis van Mark Esscher, de Prins Carnaval van CV Sterzo. Een dag later […]
  • Mark Escher nieuwe prins CV Sterzo30 november 2019 Mark Escher nieuwe prins CV Sterzo De verbazing was groot toen de in Hengevelde woonachtige Mark Escher zaterdagavond uit de rook naar voren kwam als de nieuwe Prins Carnaval van CV Sterzo in Goor. De 45-jarige Escher […]
  • Carnaval, klassiek en Het Groot Niet te vermijden…9 februari 2018 Carnaval, klassiek en Het Groot Niet te vermijden… De Goorse activiteitenagenda wordt dit weekeinde vooral beheerst door de Carnavalsactiviteiten van CV Sterzo en voorstellingen in De Reggehof. Vanavond is daar het Orkest van het Oosten […]