Hoog bezoek voor burgemeester Nauta

Het is een jaarlijkse Carnavalstraditie in de Hof waar ook dit jaar niet aan wordt getornd. De Prinsen van de drie Carnavalsverenigingen uit Goor, Bentelo en Hengevelde gingen vanmiddag op kennismakingsbezoek bij burgemeester Ellen Nauta. CV Sterzo-hoogheid Mark Escher, Hofprins Robert ten Thije van de Hagmöll’n-lummels en Prins Edwin Tuinte van de Höftemennekes uit Hengevelde bespraken daar ook een deel van de inhoud van de speciale raadsvergadering op zaterdag 22 februari wanneer ook de sleuteloverdracht plaats vindt in het gemeentehuis. In Goor is er de avond daarvoor een grootse feestavond in Zaal De Ster als voorbode op het Carnavalsweekeinde dat tot en met dinsdag 25 februari duurt. Dan zal ook de stadssleutel weer worden terug gegeven aan de burgemeester.

Burgemeester Nauta met vlnr de Prinsen Robert, Mark en Edwin

Gerelateerde berichten

  • Plaagstootjes tijdens sleuteloverdracht25 februari 2017 Plaagstootjes tijdens sleuteloverdracht Een bonte bende vanochtend in het gemeentehuis in Goor. Een grote stoet aan carnavalisten kwam met open wagens en bussen om daar de sleuteloverdracht mee te maken. Ook CV Sterzo was […]
  • Sterzo na enerverend weekend richting jubileumjaar26 februari 2020 Sterzo na enerverend weekend richting jubileumjaar Het was een weer een enerverend weekeinde voor de leden van de Goorse carnavalsvereniging Sterzo. Die sloten gisteren de de serie dolle dagen af met een bijeenkomst in het gemeentehuis […]
  • Feest bij Prins Mark19 januari 2020 Feest bij Prins Mark Gisteren keek men in Hengevelde al raar op toen de Raad van 11 van CV Sterzo een grote paal kwam plaatsen bij het huis van Mark Esscher, de Prins Carnaval van CV Sterzo. Een dag later […]
  • Drukbezochte sleuteloverdracht in het gemeentehuis22 februari 2020 Drukbezochte sleuteloverdracht in het gemeentehuis De carnavalsmuziek schalde al vroeg door de Goorse straten vanochtend. De drie carnavalsverenigingen in de Hof met het Goorse CV Sterzo voorop reed richting het gemeentehuis voor de […]
  • Carnaval en Schlagers voor bewoners Herfstzon26 februari 2020 Carnaval en Schlagers voor bewoners Herfstzon De bewoners van woon-zorgcentrum Herfstzon hebben een paar feestelijke dagen achter de rug. Afgelopen vrijdagmiddag werd er carnaval gevierd met CV Sterzo-prins Mark en zijn gevolg. De […]