Veel Goorse inbreng in nieuwe film ‘Teuntje’

In de nieuwe streekfilm ‘Teuntje’ die nu wordt gedraaid en later dit jaar zal uitkomen spelen ook diverse Gorenaren mee. Zo is Jan Hulsegge, die ook al een rol heeft in de Finkers-film ‘De beentjes van Sint Hildegard’ een horlogemaker en is Herjan Meutstege een schoolmeester. Daarnaast spelen de jonge Demi Kuipers en Kim Nieuwenburg, schoolkinderen. De film ‘Teuntje’ naar een streekroman-achtig verhaal van Markeloër Gert Jan Oplaat over een blinde jongen en een klompenmaker die graag in de kerk wil zingen. Er werken zo’n 150 mensen uit de regio werken mee aan de film die wordt opgenomen door het Goorse team van That’s Life (Stephan Kuipers, Apollonia Sligman en John Schuurs) die ook al tekenden voor het succes van ‘Mirreweenter the movie’. Antonio Klarenbeek en Ferry Limaheluw van het nieuwe GIG Entertainment, werken aan de titelsong van de film die in het najaar in première gaat.