Inschrijving jeugdtoernooi badminton

Badmintonvereniging BC Union Goor houdt op 19 februari weer haar jeugdtoernooi voor basisschoolleerlingen van groep 6, 7 en 8 uit Goor. Veel kinderen melden zich al aan, er is nog een beperkte inschrijving. In totaal doen er zo’n zeventig kids mee. Aanmelden kan tot 10 februari via https://bcuniongoor.nl/

Gerelateerde berichten

  • Wiekslag winnaar scholenbadminton-toernooi19 februari 2020 Wiekslag winnaar scholenbadminton-toernooi De Wiekslagschool is de over all-winnaar geworden van het scholenbadminton-toernooi van BC Union in sporthal De Mossendam. Daar waren vandaag in totaal 54 deelnemers en dat was iets […]
  • Shuttlekanon bij BC Union22 september 2018 Shuttlekanon bij BC Union Komende maandag (24 september) vindt bij de Goorse Badminton Club Union een demonstratie plaats van een shuttlekanon. Het gebruik van een shuttlekanon komt nog niet heel veel voor bij […]
  • Nu ook badmintontoernooi voor scholieren31 januari 2017 Nu ook badmintontoernooi voor scholieren Er komt een badmintontoernooi voor Goorse basisschoolleerlingen uit de groepen 6, 7 en 8. Het toernooi wordt georganiseerd door BC Union en wordt gehouden op woensdag 22 februari, midden […]
  • Badmintontoernooi BC Union3 februari 2018 Badmintontoernooi BC Union Na het succes van vorig jaar volgt er deze maand een tweede uitgave van het badmintontoernooi van de Goorse basisscholen. Op woensdag 28 februari kruisen de leerlingen van groep 6,7 en 8 […]
  • Geslaagd familietoernooi BC Union16 april 2018 Geslaagd familietoernooi BC Union De sporthal was gisterochtend bevolkt met 35 basmintonners van BC Union. Die streden om de prijzen tijdens het jaarlijkse familietoernooi van de Goorse badmintonclub. Bij de kinderen onder […]