KNA weer in de race voor oud papier

Ook dit jaar haalt Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid weer oud papier op in woonwijk de Whee. Nieuw dit jaar is de inzet van pers-/containerwagens. Dit betekent voor u dat het oud papier voor 08.30 uur aan de weg moet staan en mag alleen worden neergezet op de plek waar altijd uw afvalcontainer wordt geleegd. KNA komt nu nog slechts één keer langs. De eerste keer is op zaterdag 15 februari.

Gerelateerde berichten

  • Wijziging oud-papier De Whee van KNA13 augustus 2020 Wijziging oud-papier De Whee van KNA De KNA heeft problemen ondervonden bij het ophalen van oud-papier. Het is namelijk gebleken dat er met de pers-/containerwagen moeilijk door de straat konden worden gereden op sommige […]
  • Terrein oud-papier op slot17 december 2018 Terrein oud-papier op slot De poorten van het oud-papier depot zijn tijdens de feestdagen gesloten. Als u nog oud-papier wilt brengen naar het terrein aan de Van Kollaan in Goor. Op maandag 24 december gaan de […]
  • KNA komt weer oud papier ophalen7 juni 2020 KNA komt weer oud papier ophalen Vanaf 20 juni haalt Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid weer oud papier op op De Whee.Dat gebeurt met de pers-/containerwagens van Remondis. Het oud papier moet voor 08.30 uur aan de weg […]
  • Voorlopig geen oud papier- inname3 april 2020 Voorlopig geen oud papier- inname Nogmaals een oproep van de vrijwilligers die het oud-papier moeten inzamelen. Dit kan tot in ieder geval niet tot en met 28 april. De locatie is in Goor gesloten. In een verklaring aan […]
  • Even geen ‘papier hier’ aan de Van Kollaan21 maart 2020 Even geen ‘papier hier’ aan de Van Kollaan Met ingang van vandaag, vrijdag 20 maart, kan er geen oud papier meer worden gebracht naar de Van Kollaan. De vrijwilligersorganisatie daarachter, die geld inzamelt voor het Goors […]