KNA weer in de race voor oud papier

Ook dit jaar haalt Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid weer oud papier op in woonwijk de Whee. Nieuw dit jaar is de inzet van pers-/containerwagens. Dit betekent voor u dat het oud papier voor 08.30 uur aan de weg moet staan en mag alleen worden neergezet op de plek waar altijd uw afvalcontainer wordt geleegd. KNA komt nu nog slechts één keer langs. De eerste keer is op zaterdag 15 februari.

Gerelateerde berichten

  • Terrein oud-papier op slot17 december 2018 Terrein oud-papier op slot De poorten van het oud-papier depot zijn tijdens de feestdagen gesloten. Als u nog oud-papier wilt brengen naar het terrein aan de Van Kollaan in Goor. Op maandag 24 december gaan de […]
  • Sleutels gevonden13 januari 2020 Sleutels gevonden Een sleutel én een blauwe magneetsleutel, is gevonden bij het oud papier inzamelpunt aan de van Kollaan. Volgens de vinder moet de sleutel zijn van iemand met een Audi. Wie de sleutel […]
  • Gijminkschool zamelt oud-papier in13 november 2019 Gijminkschool zamelt oud-papier in Elke eerste zaterdag van de maand halen ouders en leerkrachten van ODS 't Gijmink oud papier op in Goor. Wie dat kwijt wil aan de school kan elke eerste zaterdag van de maand het papier […]
  • Geslaagde voorjaarsmatinee Reggehof4 maart 2019 Geslaagde voorjaarsmatinee Reggehof Met genoegen kijken ze terug op de voorjaarsmatinee van KNA in de foyer van De Reggehof. De deelnemers aan de muziekmiddag in de Goorse schouwburg. Van jong tot oud, alle leden van KNA […]
  • Leonie Meijer, najaarsconcert en archeologisch wandelen12 oktober 2018 Leonie Meijer, najaarsconcert en archeologisch wandelen De activiteitenlijst voor het komende weekeinde in het Goorse begint met een kaartavond, vanavond in wijkgebouw 't Badhoes op 't Tuindorp. Vanavond is ook de voorstelling van sing a […]