Geen overnamekandidaat voor Havi

Er is geen overnamekandidaat voor het failliete Havi Travel. Dat heeft vakbond FNV laten weten aan RTV Oost. Het Goorse touringcarbedrijf kan dus geen doorstart maken waarmee het doek definitief gevallen is. Havi Travel in Goor werd in navolging van moederbedrijf Havi Beheer eind vorig jaar bankroet verklaard. Ook de Poolse vestiging van Havi is failliet. Chauffeurs zijn door de vakbond opgeroepen om op zoek te gaan naar andere werkgevers. De voormalige OAD-garage die eerder werd overgenomen door Havi is vorige week leeg gehaald en gesloten.


Gerelateerde berichten

  • Toch doorstart voor Havi maar niet in Goor11 februari 2020 Toch doorstart voor Havi maar niet in Goor Het failliete Havi Travel mag toch een doorstart maken. Het bedrijf zal worden overgenomen door de Jan de Wit-groep uit Haarlem, aldus RTV Oost. Dat zal niet gebeuren vanuit Goor of […]
  • Havi Beheer failliet18 december 2019 Havi Beheer failliet Havi Beheer is failliet verklaard. Onduidelijk is nog wat de gevolgen zijn voor het touringcarbedrijf Havi Travel. Bij Havi werken in totaal 172 mensen. Het bedrijf, gevestigd aan de […]
  • OAD en Havi gaan samen verder in Goor24 april 2018 OAD en Havi gaan samen verder in Goor De busmaatschappijen Havi en Oad gaan de krachten bundelen met als doel om een plek te verwerven in de top 3 van de Nederlandse busmarkt. OAD gaat zich daarin volledig focussen op de […]
  • Faillissement Havi treft ook Goorse Twentesupporters20 december 2019 Faillissement Havi treft ook Goorse Twentesupporters Het faillissent van Havi Beheer aan de Breukersweg heeft directe gevolgen voor het vervoer van diverse groepen van en naar Goor. Zo kunnen de leden van de supportersvereniging Goor […]
  • Schuitemaker weg bij OAD26 april 2018 Schuitemaker weg bij OAD Frans Schuitemaker vertrekt bij OAD. De Goorse directeur moet het veld ruimen na de overname door Havi. Die fusie werd eerder deze week bekend. In Dagblad Tubantia zegt Schuitemaker dat […]