Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede

Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in Almelo waar GFC op bezoek gaat bij AVC Heracles. Op het veld naast één van oudste tribunes van Nederland moet GFC, vijfde op de ranglijst, wel punten pakken om de top vier nog in het zicht te houden. Twenthe speelt morgen thuis tegen de koploper in de vierde klasse B, UDI. De Enschedese titelfavoriet verloor slechts twee keer dit seizoen terwijl Twenthe maar moeilijk aan de punten kan komen. Ook vorige week niet, toen Sportclub Neede met 3-1 te sterk was. Neede is morgen op ’t Doesgoor de opponent van Hector dat vorige week volledig door het ijs zakte en in en tegen Diepenheim met 7-1 klop kreeg. De groen witten kunnen die off day wegpoetsen met een resultaat voor eigen publiek. De duels van de Goorse clubs beginnen vandaag en morgen om 14:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Hector en Twenthe op jacht naar zeges, GFC tegen Heracles19 oktober 2019 Hector en Twenthe op jacht naar zeges, GFC tegen Heracles Voor de Goorse clubs staat vandaag- en morgen de vijfde speelronde in de competitie op het programma. Vanmiddag hoopt GFC evenals vorige week op een fraaie driepunter, thuis tegen het […]
  • GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby7 maart 2020 GFC naar koploper, Hector thuis en Twenthe in Hofderby De eerste elftallen van de Goorse clubs kunnen alledrie de borst nat maken als het gaat om de opponenten van dit weekeinde. GFC speelt vanmiddag (14:30 uur) tegen de koploper in de vierde […]
  • Hector naar koploper voor Hofderby23 november 2019 Hector naar koploper voor Hofderby De eerste teams van de Goorse voetbalclubs kunnen alle drie de borst nat maken want er staan interessante duels op het programma. Allereerst speelt GFC vanmiddag thuis de topper tegen […]
  • GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis9 november 2019 GFC naar Rijssen, Hector en Twenthe thuis Voor de voetballers van GFC staat vanmiddag het uitduel met het nieuwe S.V. Rijssen op de rol (14:30 uur). Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV, verwachten vriend en vijand […]
  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]