Twenthe treft koploper, GFC naar Almelo en Hector ontvangt Neede

Het voetbalweekeinde voor de eerste elftallen van de Goorse clubs begint vanmiddag in Almelo waar GFC op bezoek gaat bij AVC Heracles. Op het veld naast één van oudste tribunes van Nederland moet GFC, vijfde op de ranglijst, wel punten pakken om de top vier nog in het zicht te houden. Twenthe speelt morgen thuis tegen de koploper in de vierde klasse B, UDI. De Enschedese titelfavoriet verloor slechts twee keer dit seizoen terwijl Twenthe maar moeilijk aan de punten kan komen. Ook vorige week niet, toen Sportclub Neede met 3-1 te sterk was. Neede is morgen op ’t Doesgoor de opponent van Hector dat vorige week volledig door het ijs zakte en in en tegen Diepenheim met 7-1 klop kreeg. De groen witten kunnen die off day wegpoetsen met een resultaat voor eigen publiek. De duels van de Goorse clubs beginnen vandaag en morgen om 14:00 uur.

Gerelateerde berichten