Bingo voor ouderen

Een verzetje op de tweede donderdag van de maand. Bij de ouderen-sociëteit aan de Schoolstraat staat er een heuse bingo op de rol. Check voor meer info onderstaande flyer.

Gerelateerde berichten

  • Bingo voor ouderen8 oktober 2019 Bingo voor ouderen Komende donderdag 10 oktober is er in de Ouderen Sociëteit Goor weer een Bingo-middag. Die wordt iedere 2e donderdag van de maand georganiseerd en begint om 14:00 uur. Iedereen is welkom […]
  • Bingo in het Proathuus19 februari 2019 Bingo in het Proathuus In het Proathuus, dat ter ziele gaat, wordt woensdag een bingo georganiseerd. Via Hofjongeren@nullgmail.com kun je je aanmelden. De kosten zijn drie euro per persoon.  De aanvang is om 19.30 […]
  • Senioren welkom bij Bingo én in ZondagMiddagCafé11 september 2019 Senioren welkom bij Bingo én in ZondagMiddagCafé Morgenmiddag is er de eerste van een serie Seniorenbingo's in de Oude Sociëteit aan de Schoolstraat. Die begint om 14:00 uur en is voor iedereen toegankelijk. Komend weekend is daar weer […]
  • Bingo in ’t Doesgoor24 november 2018 Bingo in ’t Doesgoor Bij Wijkvoorziening 't Doesgoor vindt donderdag 29 november wederom een bingo-activiteit plaats. Van 14.00 uur tot en met 16.00 uur is er een seniorenbingo. De vrijwilligers hebben weer  […]
  • Bingoballen weer in het rad25 oktober 2017 Bingoballen weer in het rad De bingoballen gaan donderdag weer in het rad bij Wijkvoorziening 't Doesgoor. Als te doen gebruikelijk gebeurt dit alles in de kantine van SV Hector. De bingo start om 14.00 […]