Repaircafé begint succesvol

Het lijkt in een grote behoefte te voorzien. Allerhande dingen die niet helemaal meer zijn zoals ze waren maar wel een tweede kans verdienen. Het eerste Repaircafé in sporthal De Mossendam was een succes. Er werd van alles binnen gebracht dat ter plekke werd gerepareerd door een aantal handige vrijwilligers. Zij kregen onder meer lampjes, een bladblazer, een wafelijzer en een stofzuiger weer aan de praat en ‘opereerden’ ook met succes een knuffelkonijn waarvan het oor gescheurd was. Volgende maand is er weer een Repair-café in de sporthal. Op zaterdag 14 maart van 10:00 uur tot 13:00 uur.

Foto’s: Facebook sporthal De Mossendam

Gerelateerde berichten

  • Mossendam begint met Repair Café31 oktober 2019 Mossendam begint met Repair Café Er komt vanaf volgend jaar een Repair Café in de Goorse sporthal De Mossendam. Daar worden allerlei attributen die kapot zijn gemaakt door handige vrijwilligers. Daarvan hebben de eersten […]
  • Repair Cafe weer geopend8 september 2020 Repair Cafe weer geopend Sporthal De Mossendam organiseert iedere tweede zaterdag van de maand een Repair Cafe. Vanwege de corona-maatregelen is het maandenlang stil geweest rondom het Repair Cafe. Aanstaande […]
  • Tweede Repair Café Mossendam9 maart 2020 Tweede Repair Café Mossendam Het is weer tijd voor een Repair Café. Sporthal De Mossendam heeft de deuren geopend om gratis te helpen bij reparaties. Medewerkers staan klaar om allerhande klusjes te vervolmaken. De […]
  • Instuifdagen bij volleybalvereniging Dynamiek17 mei 2017 Instuifdagen bij volleybalvereniging Dynamiek Er komen drie instuifdagen voor potentiële nieuwe leden van volleybalvereniging Dynamiek. Op de zaterdagen 13 mei, 20 mei en 3 juni kunnen kinderen kennis maken met de volleybalsport van […]
  • Heeckerenschool wint Badmintontoernooi2 maart 2018 Heeckerenschool wint Badmintontoernooi Het scholentoernooi van Badmintonvereniging BC Union Goor is over all gewonnen door de Heeckerenschool. Er deden woensdag in sporthal De Mossendam 60 kinderen mee uit de groepen 6,7 en 8 […]