GFC in matig duel onderuit bij Heracles

GFC ging vandaag in Almelo in een matig duel met 2-1 onderuit tegen AVC Heracles. Op het terrein aan de Bornsestraat waar ooit het knusse stadionnetje van de profs van Heracles stond, kwamen de rood zwarten al na vijf minuten met 1-0 achter. Tien minuten later moest GFC verder zonder topschutter Tim Wassink die er met een liesblessure af ging. De grootste kans was daarna voor Olaf Siegers die alleen op de doelman af kon gaan maar niet wist af te maken. Na twintig minuten werd het 2-0 voor de thuisploeg. Dat was ook de ruststand.

Na een kwartier in de tweede helft moest GFC met tien man verder na een rode kaart voor Bas Snijders na een harde overtreding op het middenveld. Een kwartier voor tijd schoot Edo Schnieder de aansluitingstreffer binnen en ging GFC op jacht naar de gelijkmaker. De ploeg van trainer Romano Lammertink drong aan maar deze drang naar voren leverde ook Heracles een aantal grote kansen op en het was aan doelman Dennis Vorkink te danken dat GFC in de slotfase niet meer tegengoals te verwerken kreeg.

Gerelateerde berichten

  • GFC boekt belangrijke zege op ATC’65, Wassink weer trefzeker23 november 2019 GFC boekt belangrijke zege op ATC’65, Wassink weer trefzeker GFC heeft vanmiddag een duidelijke en verdiende 4-1 zege geboekt op het Hengelose ATC'65 dat vooraf evenveel punten (18) had dan de rood zwarten. Tim Wassink (foto) was wederom op schot […]
  • GFC wint in eenvoudig in Rijssen9 november 2019 GFC wint in eenvoudig in Rijssen Na de veertienklapper van vorige week tegen BZSV had GFC vanmiddag ook geen moeite met SV Rijssen al viel de score wel minder hoog uit. Op sportpark de Koele werd het uitduel met 0-5 […]
  • GFC in matig duel langs MVV’6926 oktober 2019 GFC in matig duel langs MVV’69 Zonder tot heel goed voetbal te komen heeft GFC vanmiddag een belangrijke zege geboekt. In Marle won de ploeg van trainer Romano Lammertink verdiend met 1-3 van MVV’69. Bij rust was het […]
  • Knappe zege GFC na helft met tien man19 oktober 2019 Knappe zege GFC na helft met tien man GFC boekte vandaag een knappe en belangrijke zege op het laag geklasseerde AVC Heracles. Op sportpark Heeckeren werd het uiteindelijk 4-3. In een matige eerste elftal met twee goede […]
  • Siegers op schot tegen RDC10 oktober 2020 Siegers op schot tegen RDC Het is de week van Olaf Siegers. De aanvaller van GFC scoorde vorige week al drie keer in het duel tegen Gorssel (3-6 winst) en afgelopen dinsdag drie keer in de wedstrijd om de Tukker […]