Van Zwanenburg houdt moed

vanzwanenburgkleinHet aantal reacties op de dagelijkse ‘cultuurtweets’ van wethouder van Zwanenburg loopt nog niet over, maar de Gorenaar houdt de moed er desondanks in. “Het valt me op dat er op de dagelijkse stellingen via de site van de gemeente wel veel gereageerd wordt. Twitter is blijkbaar nog niet zo ingeburgerd dan verwacht. Ook mogen we ons afvragen of de stellingen bij vlagen niet te algemeen zijn.” Tijdens een zogenoemde ’twitterlunch’ afgelopen vrijdag werd helemaal niet gereageerd.

 “Ik wil met experts als bijvoorbeeld het Goorse WeSENSit toch eens om tafel hoe we de verschillende vormen van social media goed kunnen benutten.” Van Zwanenburg richt zich in dit traject vooral op jongeren en lanceerde ook al een forum. Dit alles om tot een goede cultuurnota te komen. “We willen nu ook de mening van mensen die zich niet direct uiten over kunst en cultuur maar er natuurlijk wel mee bezig zijn. Dat geldt bijna voor iedereen.” In de tot cultuurmaand gebombardeerde maand november is er elke dag een stelling (twitter.com/gemhofvantwente) die gepaard gaat met een filmpje. Ook zijn er andere activiteiten.

Gerelateerde berichten

  • Tuin vol Sarah`s en spandoeken voor Diana Leferink4 april 2019 Tuin vol Sarah`s en spandoeken voor Diana Leferink Diana Leferink is gisteren 50 jaar geworden en dat was te zien ook. De familie en vrienden rukten massaal uit om haar tuin om de toveren ter ere van deze mijlpaal. Ook de familie uit […]
  • Twee uitzendingen Hofstreek TV 5 februari 2010 Twee uitzendingen Hofstreek TV De lokale tv-zender Hofstreek TV komt dit weekeinde met twee uitzendingen. Morgenmiddag is er vanaf 15.00 uur aandacht voor de Open Dag van het audiobroertje Hofstreek FM en staan tevens […]
  • Ontroerende berichten en fraaie Paaspakketten…11 april 2020 Ontroerende berichten en fraaie Paaspakketten… De stichting Doors Wide Open is er maar druk mee. Zeker in deze tijd waarin de Corona-crisis een zware stempel drukt op het dagelijkse bestaan. Zeker voor diegenen die noodgedwongen thuis […]
  • Hector-meiden bij FC Twente-vrouwen3 september 2010 Hector-meiden bij FC Twente-vrouwen    De meisjes van sv Hector hebben een prachtige avond gehad bij de competitie-opening van de FC Twente-vrouwen. De meiden mochten meelopen bij de opkomst aan de hand van de speelsters van […]
  • Tiende ZondagMiddagCafé op de rol10 oktober 2017 Tiende ZondagMiddagCafé op de rol De tiende uitgave van het ZondagMiddagCafé in 2017 staat voor de deur. Als te doen gebruikelijk is iedere derde zondagmiddag van de maand het café in het Soosgebouw aan de Schoolstraat […]