Geen voetbal en kindershow vanwege storm Ciara

Alle voetballers van Twenthe, Hector en ook nog een deel van GFC kunnen morgen bij de kachel gaan zitten. De KNVB heeft een streep gezet door alle duels vanwege storm Ciara. In heel Nederland wordt morgen noodweer verwacht met grote windstoten. Ook al het betaalde voetbal wordt afgelast. Daarnaast is ook de kindervoorstelling Vet Kindercabaret in De Reggehof gecancelled. De brandweer in Twente heeft al een waarschuwing uitgedaan en geeft aan alleen bij echte noodgevallen te bellen.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Goorse clubs vechten voor lijfsbehoud en de titel4 mei 2019 Goorse clubs vechten voor lijfsbehoud en de titel Het einde van het seizoen nadert en dus neemt in veel competities ook de spanning toe. In het weekend van de bevrijding kan Twenthe zich vrijwel verzekeren van lijfsbehoud als het wint […]
  • Cruciaal duel voor GFC5 maart 2016 Cruciaal duel voor GFC Het lijkt op voorhand een cruciaal duel morgen voor GFC. De rood zwarten gaan, ijs en wederdienende, op bezoek bij Barbaros in Hengelo dat een plaats hoger staat op de ranglijst met zeven […]
  • Regen zet streep door derby Hector – Twenthe30 januari 2016 Regen zet streep door derby Hector – Twenthe De derby Hector - Twenthe gaat morgenmiddag niet door. Regenbuien die de grasmat van het ontvangende Hector de hele zaterdag hebben geteisterd, zijn debet aan het besluit de […]
  • Twenthe trapt af in Wijhe, Hector ontvangt nieuwe buurman3 september 2016 Twenthe trapt af in Wijhe, Hector ontvangt nieuwe buurman Na weken van voorbereidingen en het spelen van bekerwedstrijden gaan de Goorse voetballers morgen weer voor het echie het veld in. Voor Twenthe begint een nieuw avontuur in de derde […]