Omgewaaide boom blokkeerde Diepenheimseweg

Een grote omgewaaide boom zorgde vanmiddag voor een blokkade op de Diepenheimseweg tussen Goor en Diepenheim. Het brandweerkorps van Diepenheim wist de boom snel te verwijderen, waarna de weg weer toegankelijk was voor verkeer. Foto’s Hof van Twente Fotografie.

Gerelateerde berichten

  • Brandweer ruimt omgewaaide boom23 mei 2021 Brandweer ruimt omgewaaide boom De Goorse brandweer moest zaterdag in actie komen in de Goorse van Coeverdenstraat. Daar was een boom omgewaaid die op de weg terecht kwam en de weg versperde. Het was één van de weinige […]
  • Storm Christoph spaart Goor UPDATE21 januari 2021 Storm Christoph spaart Goor UPDATE De storm Christoph die vanochtend vroeg over de regio trok heeft in Goor niet tot grote schade geleid. De Goorse brandweer hoefde niet uit te rukken voor omgevallen bomen en andere […]
  • Oppassen voor storm Ciara9 februari 2020 Oppassen voor storm Ciara Als de weersvoorspellingen kloppen kan het in de loop van de dag en zeker vanavond, ook in Goor zeer onstuimig worden, De eerste storm met een naam trekt dan over over en de verwachting […]
  • Storm voorbij, brandweer nog uren bezig18 januari 2018 Storm voorbij, brandweer nog uren bezig De storm ging rond half drie liggen in het Goorse waarna ook 'Code Rood' kon worden ingetrokken. Voor de Goorse brandweer blijft het voorlopig nog wel alarmfase 1 want er is nog heel veel […]
  • Brandweer druk met stormschade26 augustus 2020 Brandweer druk met stormschade De Goorse brandweer is vanmorgen in alle vroegte twee keer uitgerukt om omgewaaide bomen en losgewaaide takken te verwijderen. Rond kwart over vier is een omgevallen boompje van de […]